Events

Arcane Allies! at The WHITE TREE

Alloha, Arcane Allies! @ THE WHITE TREE saturday, 10 august 2016, starts at: 20:00 (english below) Arcane Allies jane nje Synth Duo t'formuar ne2016. Jane inspiru prej bendeve Psychedelic dhe Krautrock si Can, Neu!, Tangerine Dream dhe Moon Duo po gjithashtu prej performancave elektronike dhe tekno si Derrick May, Jeff Mills ose Jessy Lanza dhe Laurel Halo prej HyperDub Label. Arcane Allies jane formu gjate udhetimit ne SHBA me bendin Psych Surf, Dai Kaiju. Mas 16 koncerteve ne SHBA e rilokimin ne GJermani, e kane fillu punen ne inqizimin e albumit te pare edhe tour-in e pare ne Europe e Ballkan ne shtator. http://www.whitetreehostel.com/ http://www.cremeprishtina.com/ http://www.twitter.com/whitetreehostel http://www.twitter.com/cremeprishtina https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Arcane Allies! @ THE WHITE TREE saturday, 10 august 2016, starts at: 20:00 (albanian above) Arcane Allies is a Synth Duo (Theremin and Drums) formed in 2016. Inspired by Psychedelic and Krautrock Bands such as Can, Neu!, Tangerine Dream and Moon Duo but also Electronic and Techno Acts such as Derrick May, Jeff Mills or Jessy Lanza and Laurel Halo from the HyperDub Label. Arcane Allies formed during their USA trip with the Psych Surf Band Dai Kaiju. After 16 shows in the States and relocation to Germany, works on their first Record have been started and a first Europe tour into the Balkans will take place in September. See ya, The White Tree

Hermetik! at Crème de la Crème

Alloha, HERMETIK! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 27 august 2016, starts at: 21:00 music: NWE B2B PIZHEKK Event i pasur me muzike te bukur rinore! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, te Crème de la Crème ================== Yellow, HERMETIK! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 27 august 2016, starts at: 21:00 music: NWE B2B PIZHEKK Once upon a time I was falling in love and now the shit hit the fan again… We falling in love again. Total eclipse of the heart or something. See ya, at Crème de la Crème

BUDA! at The WHITE TREE

Alloha, BUDA! @ THE WHITE TREE friday, 26 august 2016, starts at: 18:00 music: BUDA n'plloqa (english below) Gramofon, Plloqa, Buda! http://www.whitetreehostel.com/ http://www.cremeprishtina.com/ http://www.twitter.com/whitetreehostel http://www.twitter.com/cremeprishtina https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, BUDA! @ THE WHITE TREE friday, 26 august 2016, starts at: 18:00 music: BUDA on vinyls (albanian above) Gramophone, Vinyls, Buda! See ya, The White Tree

E diela gazmore! at the WHITE TREE

Alloha, e diela gazmore! @ THE WHITE TREE sunday, 26 sunday 2016, starts at: 12:00 music: e perzgjedhur dhe eglantike (english below) Nje dite te ngrohte vere, Landriti i vogel me shllaf vraponte ne oborr. Ishte nje shllaf normal, ngjyre gjelbert por me disa vijeza ngjyre vjollce ne mes. Ca pika uji nga shllafi ran’ mbi qelq, e tjerat mbi kokat tona gazmore. Ishte nje gazmend familjar, nje gazmend zeshkan, rreth 1.80 metra i gjate. I madh sa shllafi – gazmendi domeha, mos keqkuptoni. “Landrit… more pixgaver, more sharllatan… mos ujin se e kemi per ta pire”, befasoi me koment Gazmendi. “Per ta pire, per ta pire… po pirroman te dukem une.”, ia ktheu Landriti i vogel qe ishte edhe shume inteligjent per moshen e tij. Me ne fund u derdh… Mos keqkuptoni prape… U derdh vetem uji nga shllafi dhe sec na dhuroj nje briiz vere. Ne anen tjeter, gazmendaret tjere bisedonin, pinin por edhe ushqeheshin me produkte zgare. Kete po e bejme edhe kete te Diele ne White Tree… pak shllaf bunari, pak ushqim zgare per te gjithe te pranishmit dhe muzike te perzgjedhur dhe eglantike. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, e diela gazmore! @ THE WHITE TREE sunday, 26 sunday 2016, starts at: 12:00 music: e perzgjedhur dhe eglantike (albanian above) See ya, The White Tree

Real Madrid vs Atlético Madrid at THE WHITE TREE

Alloha, Real Madrid vs Atlético Madrid @ THE WHITE TREE e shtune 28 maj 2016, prej: 20:45 HD screening! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shimmy, The White Tree =================== Yellow, Real Madrid vs Atlético Madrid @ THE WHITE TREE saturday, 28 may 2016, from: 20:45 HD screening! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ See ya, The White Tree

Surprise Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, Surprise Screenings! - Titron @ THE WHITE TREE saturday, 25 may 2016, starts at: 21:00 HD Screening Ne bashkepunim me Titron kemi filluar Surprise Screenings. Titron ёshtё kompani e cila mirret me titrim, perkthim dhe projektim te filmave. Surprise Screenings, ёshtё njё seri e filmave tё pёrzgjedhura tё cilat janё shfaqur gjatё edicioneve tё kaluara tё festivalit Dokufest. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Surprise Screenings! - Titron @ THE WHITE TREE saturday, 25 may 2016, starts at: 21:00 HD Screening In cooperation with Titron, we have started with the Surprise Screenings. Titron is a multi-functional collective that provides subtitles, translations and projections for movies. Surprise Screenings is a series of selected movies that were screened on previous editions of Dokufest See ya, The White Tree

BUNARFEST Pre-Party! at THE WHITE TREE

Alloha, Bunarfest Pre-Party @ THE WHITE TREE friday, 20 may 2016, starts at: 21:00 music: Diora & Jora (english below) Njona prej festivaleve ma t'vecanta n'vend po na vjen t'premten ne White Tree. 40 Bunar Fest eshte nje festival unik i leshimit me goma neper Lumbardhin e Prizrenit, e cila sivjet po e organizon edicionin e 12-te me datat 28 – 29 Maj. T'premten krejt n'White Tree me u gzu maspari qe po ja nis weekend-i e mandej me u informu prej afer rreth edicionit t'sivjem t'ktij festivali jo-tradcional. Afterparty @ Tentene http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Bunarfest Pre-Party @ THE WHITE TREE friday, 20 may 2016, starts at: 21:00 music: Diora & Jora One of the most unique festivals is coming on Friday to White Tree. 40 Bunar Fest is a unique festival of tubing in the Lumbardhi river in Prizren. The 12th edition is going to take place on 28th-29th of May. On Friday we're going to celebrate the weekend and get you informed abou the nex edition of the un-traditional festival. Afterparty @ Tentene See ya, The White Tree

Mobile gaming industry! at THE WHITE TREE LAB

Mobile gaming industry, brought to you by Mentor Paçarada, an extraordinary tech prodigy in Kosovo! @ THE WHITE TREE Tuesday, 17 May 2016, starts at: 20:30 (english below) Këtë të marte në WHITE TREE LAB do të flasim për Industrinë mobile të lojërave! Me paraqitjen e smartfonëve shumëçka filloj të ridimensionohej, poashtu edhe industria e lojrave mobile, e cila shumë shpejt u bë një ndër industritë më fitimprurëse. Ndikimi i saj i përgjithshëm tek njeriu, e posaçërisht tek të rinjtë, shihej si mundësi e mirë të shtrihej edhe në edukim. I ftuar; Mentor Paçarada, ish pronar i telegrafi.com dhe bërthama. Themelues i kompanive si Frakton dhe Trigonom, krijues i shumë aplikacioneve me mbi një milion shkarkime, si Haluci, 4 Ninja, alfabeti dhe së fundmi Hello. Së bashku me Mentorin do të flasim rreth të arriturave të industrisë së lojrave, përfshirjen e tyre në edukim, ndikimin e përgjithshëm pozitiv apo negativ si dhe mbi të ardhmën e tyre. Çfarë është WHITE TREE LAB? Përmbledhje: Hapësira dhe filozofia në The White Tree po rimodelohet të shërbej si një hapësirë e dizajnuar për ndërmarrësi dhe inkubator. Çdo dy javë, do të kemi folës mysafirë që do të na tregojnë për përvojat e tyre institucionale apo biznesore gjithashtu do të ofrojnë këshilla dhe ligjerata në etapat e ndryshme të zhvillimit te tyre personal, profesional apo të biznesit të tyre. Qëllimi: të jetë vendtakim për mysafirët tonë që t'a shfrytezojnë për të zhvilluar, rafinuar, të kontaktojnë e të lidhen dhe në fund të fundit të ngjallin idetë e tyre në një start-up kompani apo biznes. Nëse nuk është ky qëllimi juaj për krijimin e një biznesi, atëherë shfrytëzoni mundësinë të bashkëpunoni dhe perfitoni nga ekspertiza dhe intereset e ndryshme të pjesëmarrësve. -------------------------------------- Mobile gaming industry, brought to you by Mentor Paçarada, an extraordinary tech prodigy in Kosovo! @ THE WHITE TREE Tuesday, 17 May 2016, starts at: 20:30 This Tuesday at WHITE TREE LAB we will be talking about mobile gaming industry! From the first appearance of smartphones transformation was inevitable. many things started to change so does mobile gaming industry, which quickly became one of the most profitable industries. Its overall impact on humans, particularly among young people, was seen as a good opportunity to start as well within the education industry. Guest speaker: Mentor Paçarada, ex-owner of telegrafi.com and Bërthama. Founder of companies like Frakton and Trigonom, creator of many applications with over one million downloads, such as Haluci, 4 Ninja, alphabet and finally Hello. Along with Mentor we will talk about the achievements of gaming industry, its involvement in education, the overall impact on society and its future.

Surprise Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, Surprise Screenings! - Titron @ THE WHITE TREE saturday, 14 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Ne bashkepunim me Titron kemi filluar Surprise Screenings. Titron ёshtё kompani e cila mirret me titrim, perkthim dhe projektim te filmave. Surprise Screenings, ёshtё njё seri e filmave tё pёrzgjedhura tё cilat janё shfaqur gjatё edicioneve tё kaluara tё festivalit “Doku Fest”. Hint: Aktivizmi dhe komedia shkojne shume mire bashke http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Surprise Screenings! - Titron @ THE WHITE TREE saturday, 7 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening In cooperation with Titron, we have started with the Surprise Screenings. Titron is a multi-functional collective that provides subtitles, translations and projections for movies. Surprise Screenings is a series of selected movies that were screened on previous editions of "Doku Fest". Hint: Activism and comedy work out together nicely See ya, The White Tree

Screenings & Discussions! at THE WHITE TREE

Alloha, Fambul Tok! @ THE WHITE TREE friday, 13 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Një film mbi atë se si mënyra tradicionale e tregimit të së vërtetës në bisedat e fshatrave në Sierra Leone ia doli të trajtojë situatën pas konflikti në këtë vend të Afrikës perëndimore, pas luftës civile shkatërruese 10 vjeçare, dhe si gjeti mënyra për të ecur përpara duke sjellë mirëkuptim e qëndrueshmëri, aty ku metodat e tjera konvencionale mund të kishin dështuar. Ky është një film frymëzues për të gjitha qenjet njerëzore që ballafaqohen me sfida të njëjta në jetë e histori. Gjithashtu si mysafire do te jete edhe Laura Martin nga Universiteti i Edinburgut http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Fambul Tok! @ THE WHITE TREE friday, 13 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Film showing and discussion of Fambul Tok - a film about how the traditional truth-telling of village talks in Sierra Leone managed to address the post-conflict situation after the decimating west African 10-year long civil war in Sierra Leone and how it found ways to move forward bringing understanding and sustainability, where other conventional methods may have failed. This is an inspiring film about our fellow human beings who all face the same challenges in life and history. See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, Underdog! @ THE WHITE TREE wednesday, 11 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Vazhdon bashkepunimi me Embassy of Sweden in Pristina. Do te leshojme filmin suedez "Underdog". Pije dhe popcorn-a prej shtepise (numri i limituar). 23 vjecarja "Dino" (Bianca Kronlöf) enderron nje jete te ndryshme. Si shumica e Suedezve ne moshen e saje, ka ikur nga papunesia e madhe nga vendi i lindjes per nje ekzistence me te vlefshme ne Oslo. Por jeta e re e saj bllokohet - Dino e gjen veten ne nje perseritje te puneve te perkohshme, problemeve financiare dhe party-ve te renda. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vTWtILWG0rc http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Underdog! @ THE WHITE TREE wednesday, 11 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Cooperation with Embassy of Sweden in Pristina continues. We're showing a swedish movie "Underdog". Drinks and popcorns free of charge (limited number). 23-year-old "Dino" (Bianca Kronlöf) dreams of a different life. Like an abundance of Swedes her age, she has fled the mass unemployment of her home country in search of a more worthwhile existence in a nouveau-riche Oslo. But her new life is caught in deadlock - Dino finds herself stuck in a destructive loop of temporary jobs, financial trouble and hard partying. A broken arm incidentally leads to a position as a housekeeper in a Norwegian middle-class home. Dino is thrown into a reality very far from her own. During a few sultry summer weeks she ends up the centre of an odd love triangle, an unpredictable struggle for affection as well as dominance. "Underdog" is a tender and raw story of privilege and longing, yet at the same time a humorous and unmerciful observation of the shifted power balance between Sweden and Norway - an actuality where Swedes have become the Norwegians' servants. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vTWtILWG0rc See ya, The White Tree

White Tree Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared! @ THE WHITE TREE tuesday, 10 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Vazhdon bashkepunimi me Embassy of Sweden in Pristina. Do te leshojme filmin suedez "The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared". Pije dhe sandwich-a prej shtepise (numri i limituar). Pasi qe e jeton nje jete interesante dhe te gjate, Allan Karlsson e gjen veten te ngujuar ne shtepi te pleqve. Ne ditelindjen e tij te 100, ik prej dritares dhe e fillon nje aventure te papritur. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Q-7VM1QOrI0 http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared! @ THE WHITE TREE tuesday, 10 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Cooperation with Embassy of Sweden in Pristina continues. We're showing a swedish movie "The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared". Drinks and sandwiches free of charge (limited number). After living a long and colorful life, Allan Karlsson finds himself stuck in a nursing home. On his 100th birthday, he leaps out a window and begins an unexpected journey. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Q-7VM1QOrI0 See ya, The White Tree

Surprise Screenings! – Titron at THE WHITE TREE

Alloha, Surprise Screenings! - Titron @ THE WHITE TREE saturday, 7 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening Ne bashkepunim me Titron kemi filluar Surprise Screenings. Titron ёshtё kompani e cila mirret me titrim, perkthim dhe projektim te filmave. Surprise Screenings, ёshtё njё seri e filmave tё pёrzgjedhura tё cilat janё shfaqur gjatё edicioneve tё kaluara tё festivalit “Doku Fest”. Hint: Toka o' edhe shoku i jot! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Surprise Screenings! - Titron @ THE WHITE TREE saturday, 7 may 2016, starts at: 20:00 HD Screening In cooperation with Titron, we have started with the Surprise Screenings. Titron is a multi-functional collective that provides subtitles, translations and projections for movies. Surprise Screenings is a series of selected movies that were screened on previous editions of "Doku Fest". Hint: Earth is your friend too! See ya, The White Tree

GOT S06

Alloha, GOT S06! @ THE WHITE TREE monday, 25 apr 2016, starts at: 21:00 HD Screening Vazhdojme me Game of Thrones, sezonen e 6. Cdo te Hene prej ores 21:00. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, GOT S06! @ THE WHITE TREE monday, 25 apr 2016, starts at: 21:00 HD Screening Season 6 Game of Thrones, every Monday from 21:00. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg See ya, The White Tree

Biotechnology! at THE WHITE TREE

Biotechnology: Genetically modified organisms (GMOs) their role in human health and the environment! @ THE WHITE TREE Thursday, 21 April 2016, starts at: 20:00 (english below) Bioteknologjia: Organizmat e modifikuar gjenetikisht (OMGJ) roli i tyre në shëndetin e njeriut dhe mjedisin! Në serinë e ngjarjeve si pjesë e WHITE TREE LAB, këtë të enjte do të flasim për OMGJ. OMGJ janë organizma të gjallë, materiali gjenetik i të cilave manipulohet në kushte artificiale në laborator përmes inxhinerisë gjenetike. OMGJ shihet si një ndër format më të rëndësishme në zgjidhjen e problemit të ushqimit në botë. Debati që zhvillohet për OMGJ nuk është një debat i posaçëm në mes atyre që janë kundër shkencës dhe atyre pro saj. Ky është një debat më shumë etik në mesin e shkencëtarëve se cilat interesa po i mbrojnë, ato të korporatave apo ato të së mirës së përgjithshme. Të ftuara: Rita Panduri dhe Melisa Jahiu studente të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarise, pjesë e gjeneratës së parë të Departmentit të Teknologjisë Ushqimore me Bioteknologji. Në bazë të studimeve dhe njohurive të tyre, së bashku me Ritën dhe Melisën do të debatojmë rreth: - Çka janë OMGJ-të? - Cilat janë arsyet reale të modifikimit të produkteve? - Ndikimi i tyre në shendetin e njeriut dhe mjedisin? - Pro dhe kundër OMGJ-ve? Çfarë është WHITE TREE LAB? Përmbledhje: Hapësira dhe filozofia në The White Tree po rimodelohet të shërbej si një hapësirë e dizajnuar për ndërmarrësi dhe inkubator. Çdo dy javë, do të kemi folës mysafirë që do të na tregojnë për përvojat e tyre institucionale apo biznesore gjithashtu do të ofrojnë këshilla dhe ligjerata në etapat e ndryshme të zhvillimit te tyre personal, profesional apo të biznesit të tyre. Qëllimi: të jetë vendtakim për mysafirët tonë që t'a shfrytezojnë për të zhvilluar, rafinuar, të kontaktojnë e të lidhen dhe në fund të fundit të ngjallin idetë e tyre në një start-up kompani apo biznes. Nëse nuk është ky qëllimi juaj për krijimin e një biznesi, atëherë shfrytëzoni mundësinë të bashkëpunoni dhe perfitoni nga ekspertiza dhe intereset e ndryshme të pjesëmarrësve. -------------------------------------------------------------------------------------- Biotechnology: Genetically modified organisms (GMOs) their role in human health and the environment! @ THE WHITE TREE Thursday, 21 April 2016, starts at: 20:00 As part of WHITE TREE LAB, this Thursday we are going to talk about GMOs. GMOs (or “genetically modified organisms”) are organisms whose genetic material has been artificially manipulated in a laboratory through genetic engineering. GMO is seen as one of the most important tools for solving the problem of food supply around the world. The GMO food debate is not a debate between those who are anti-science and those who are pro-science. It is an internal ethical debate among scientists as to science’s relationship to the public good or corporate interests. Our guest speakers: Rita Panduri and Melisa Jahiu student of the Faculty of Agriculture and Veterinary, part of the first generation of Food Technology Department of Biotechnology. Based on their studies and knowledge, jointly with Rita and Melissa we will discuss about: - What are GMOs? - What are the real reasons for the modification of products? - Their impact on human health and the environment? - Pro and against GMOs? What is THE WHITE TREE LAB? Brief: The space and philosophy at The White Tree is being remodeled into an entrepreneurial and incubator space design. Each week or bi-weekly, we will host a guest speaker to speak about their institutional and business experiences as well as give advice and a lecture on the various stages of personal and professional development. Goal: a space for our guests to use as a meeting place to develop, refine, brainstorm, network/connect and ultimately ignite their ideas into a start-up company and business. If starting a business is not your goal, then there is the opportunity to network interests and expertise with people to form collaboration teams. See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, The Reunion! @ THE WHITE TREE wednesday, 20 apr 2016, starts at: 20:00 HD Screening Kete te merkure ne bashkepunim me Embassy of Sweden in Pristina do te leshojme filmin suedez The Reunion (Återträffen). Pije dhe snack-sa prej shtepise (numri i limituar). Anna Odell, artiste e famshme, nuk merr ftese per ribashkimin e klases. E ben nje film per ndodhite qe do te mund te ndodhnin nese do te shkonte ne ribashkim dhe te perballej me njerezit qe e kane abuzuar. Me vone ajo ia tregon filmin ish shokeve te klases dhe i dokumenton reakcionet e tyre. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=I3MqmRTjcE8 http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, The Reunion! @ THE WHITE TREE wednesday, 20 apr 2016, starts at: 20:00 HD Screening This Wednesday in cooperation with Embassy of Sweden in Pristina we're showing a swedish movie The Reunion (Återträffen). Drinks and snacks free of charge (limited number). Anna Odell, a famous artist, doesn't get an invitation to her class reunion. She then makes a film about what could have happened if she had gone to the reunion and confronted her former bullies. Later she shows the made-up filmed confrontation to her former classmates, and documents their reactions. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=I3MqmRTjcE8 See ya, The White Tree

Technology and Social Change! at THE WHITE TREE

Technology and Social Change! @ THE WHITE TREE Tuesday, 5 April 2016, starts at: 20:00 (english below) Teknologjia dhe ndryshimet shoqërore është një temë me fokus të veçantë në teknologjinë, përmes së cilës synon që të jap një shpjegim thelbësor se si strukturat kulturore dhe shoqërore po i japin formë teknologjisë, dhe në anën tjetër se si teknologjia është duke ndikuar në shoqërinë dhe kulturën që e përjetojnë. I ftuar: Ermal Sadiku ishte një nga anëtarët e ekipit që e hodhën themelet e kompanisë LinkPlus IT në vitin 2013, tani është i përfshirë në menaxhim si drejtor ekzekutiv i saj. Ermali është gjithashtu një ndërmarrës i përditshëm dhe një inxhinier i apasionuar. Ai ka një diplomë master nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Offenburg, Gjermani. Ermali është i pasionuar për teknologjinë dhe ndihmon brezat e rinj të shqiptarëve për të arritur sukses në fushën e teknologjisë me fokus parësor në software. Ligjërues në Kolegjin Universum, ku jep mësim në dy kurse të programimit dhe gjithashtu është anëtar i bordit të STIKK. Bazuar në përvojën dhe ekspertizën e tij, Ermali do të flas së bashku me ne për nevojat dhe sfidat e teknologjisë së sotme, dhe në përgatitje për teknologjitë e reja për të ardhmen. Preja Draft 0.3 = 1 EUR, rrjetëzim dhe një mini parti do të ofrohet pas ngjarjes Çfarë është WHITE TREE LAB? Përmbledhje: Hapësira dhe filozofia në The White Tree po rimodelohet të shërbej si një hapësirë e dizajnuar për ndërmarrësi dhe inkubator. Çdo dy jave, do të kemi folës mysafirë që do të na tregojnë për përvojat e veta në biznes gjithashtu do te ofrojnë këshilla dhe ligjerata në etapat e ndryshme të zhvillimit të biznesit nga një ide. Qellimi: të jetë vendtakim për mysafirët tonë qe t'a shfrytezojne për të zhvilluar, rafinuar, të kontaktojnë e të lidhen dhe në fund të fundit të ngjallin idetë e tyre në një start-up kompani apo biznes. Nëse nuk është ky qëllimi juaj për krijimin e një biznesi, atëherë shfrytëzoni mundësinë të bashkëpunoni dhe perfitoni nga ekspertiza dhe intereset e ndryshme të njerëzve. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ See ya, The White Tree ===================== Technology and Social Change! @ THE WHITE TREE Tuesday, 5 April 2016, starts at: 20:00 Technology and Social Change is a theme with special focus on technology, through which aims to provide an essential explanation of how culture and social structures are shaping technology, and on the other hand how technology is affecting the culture and society we experience. Guest speaker: Ermal was one of the team members that laid the foundations for LinkPlus IT business back in 2013, and is currently involved in managing LinkPlus as its CEO.. Ermal is also an entrepreneur by day and an engineer by heart. He holds a masters degree from the University of Applied Sciences located in Offenburg, Germany. Ermal is passionate about technology and helping new generations of Albanians to achieve success in the technology realm with a primary focus in software. He is a lecturer in Universum College teaching two programming courses and also a board member at STIKK. Based on his experience and expertise, Ermal will speak together with us on the needs and challenges of today's technology, and on preparation for the new technologies of the future. Peja Draft 0.3 = 1 EUR, networking and lite partying after event. What is THE WHITE TREE LAB? Brief: The space and philosophy at The White Tree is being remodeled into an entreprenuerial and incubator space design. Each week or bi-weekly, we will host a guest speaker to speak about their experience in business as well as give advice and a lecture on the various stages in developing a business from an idea. Goal: a space for our guests to use as a meeting place to develop, refine, brainstorm, network/connect and ultimately ignite their ideas into a start-up company and business. If starting a business is not your goal, then there is the opportunity to network interests and expertise with people to form collaboration teams. See ya, The White Tree

Wednesday Screenings at THE WHITE TREE

Alloha, Walk The Line! @ THE WHITE TREE wednesday, 30 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening Nje kronike jetesore e legjendes se muzikes popullore amerikane Johnny Cash, prej diteve te t'moçme ne Arkansas deri te fama e tij me Sun Records ne Memfis... Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pbQ22zWPYbw http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Walk The Line! @ THE WHITE TREE wednesday, 30 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening A chronicle of country music legend Johnny Cash's life, from his early days on an Arkansas cotton farm to his rise to fame with Sun Records in Memphis, where he recorded alongside Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, and Carl Perkins. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pbQ22zWPYbw See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, London! @ THE WHITE TREE wednesday, 23 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening London eshte nje aventure e udhehequr nga droga. Ngjarja ndodhe ne nje party ne nje banese te New York-ut ku nje djale i ri mundohet t'a kthej ish-femnen. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=F4HobQnqqQ4 http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, London! @ THE WHITE TREE wednesday, 23 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening London is a drug laden adventure that centers on a party in a New York loft where a young man is trying to win back his ex-girlfriend. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=F4HobQnqqQ4 See ya, The White Tree

The Idea Lab at THE WHITE TREE!

The Idea Lab! @ THE WHITE TREE Tuesday, 22 March 2016, starts at: 20:00 We will kick-off the first of our weekly Entrepreneur incubator workshops. Brief: The space and philosophy at The White Tree is being remodeled into an entreprenuerial and incubator space design. Each week or bi-weekly, we will host a guest speaker to speak about their experience in business as well as give advice and a lecture on the various stages in developing a business from an idea. Goal: a space for our guests to use as a meeting place to develop, refine, brainstorm, network/connect and ultimately ignite their ideas into a start-up company and business. If starting a business is not your goal, then there is the opportunity to network interests and expertise with people to form collaboration teams. Guest Speakers: We will have Nicholas Becker and Sherrill Madden introduce the kick-off event as well as speak about their travel experience as a business model. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ See ya, The White Tree ===================== The Idea Lab! @ THE WHITE TREE Tuesday, 22 March 2016, starts at: 20:00 Kemi me ia nise me punetorite javore per inkubator te ndermarresise! Permbledhje: Hapesira dhe filozofia e The White Tree po zbukurohet dhe rimodelohet ne nje hapesire te dizajnuar per inkubatore dhe ndermarresi. Cdo jave ose cdo dy jave, do te kemi foles mysafire qe do te na tregojne per pervojat e veta ne biznes gjithashtu do te jpin keshilla dhe ligjerata ne etapat e ndryshme te zhvillimit te biznes idese. Qellimi: nje vend per mysafiret tone qe t'a shfrytezojne per t'u takuar dhe zhvilluar, rafinojne, japin ide, te lidhen dhe krijojne lidhje dhe ne fund te fundit te ndezin idejat e tyre dhe ti avancojne ne nje start-up kompani dhe biznes. Nese nuk eshte qellimi i juaj krijimi i nje biznesi, atehere keni mundesi te krijoni nje rrjet me ekspert dhe interese te ndryshme te njerezve. Mysafiret Foles: Do te kemi Nicholas Becker dhe Sherrill Madden qe do te startojne me event-in si dhe to te tregojne per pervojat e tyre si udhetare. See ya, The White Tree

Manchester United vs Liverpool at THE WHITE TREE

Alloha, Manchester United vs Liverpool @ THE WHITE TREE e enjte 17 mars 2016, prej: 21:00 futboll ne projektor! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shimmy, The White Tree =================== Yellow, Manchester United vs Liverpool @ THE WHITE TREE thursday, 17 march 2016, from: 21:00 soccer on projector! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, The Salt of The Earth! @ THE WHITE TREE wednesday, 16 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening I nominuar per Oscar, jeta dhe puna e fotografit Sebastião Salgado, i cili i ka kaluar 40 vjet duke i dokumentuar shoqerite e privuara ne kendet e fshehta te botes. Pervec historise interesante ka edhe fotografi shume te bukur! Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=OivMlWXtWpY http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, The Salt of The Earth! @ THE WHITE TREE wednesday, 16 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening Nominated for an Oscar, the life and work of photographer Sebastião Salgado, who has spent forty years documenting deprived societies in hidden corners of the world. Except the interesting history, this movie has great photography! Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=OivMlWXtWpY See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, Cobain: Montage of Heck! @ THE WHITE TREE wednesday, 09 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening Filmi biografik per Kurt Cobain prej viteve te rinise n'Aberdeen, Washington n'rrugen e suksesit dhe zhdjerxhja e tij me grupin Nirvana! Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iqyPMyC2T0s http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Cobain: Montage of Heck! @ THE WHITE TREE wednesday, 09 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening An authorized documentary on the late musician Kurt Cobain, from his early days in Aberdeen, Washington to his success and downfall with the grunge band Nirvana. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iqyPMyC2T0s See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, 24 Hour Party People! @ THE WHITE TREE wednesday, 02 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening N'vitin 1976, Tony Wilson e krijon Factory Records edhe njofton muziken e Manqesterit me boten. Filmi biografik ndoshta ma i miri per skenen lulezuese te muzikes me te bukur te 70tave ne Britanine e Madhe si dhe per Factory Records! Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q2PYyvGFHD8 http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, 24 Hour Party People! @ THE WHITE TREE wednesday, 02 mar 2016, starts at: 20:00 HD Screening In 1976, Tony Wilson sets up Factory Records and brings Manchester's music to the world. See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, Control! @ THE WHITE TREE wednesday, 24 feb 2016, starts at: 20:00 HD Screening Biografia e Ian Curtis, kengetarit te Joy Division. Film interesant dramatiko-romantiko-muzikoro-artistik... http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Control! @ THE WHITE TREE wednesday, 24 feb 2016, starts at: 20:00 HD Screening A profile of Ian Curtis, the enigmatic singer of Joy Division whose personal, professional, and romantic troubles led him to commit suicide at the age of 23. See ya, The White Tree

Wednesday Screenings! at THE WHITE TREE

Alloha, V for Vendetta! @ THE WHITE TREE wednesday, 17 feb 2016, starts at: 20:00 HD Screening http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, V for Vendetta! @ THE WHITE TREE wednesday, 17 feb 2016, starts at: 20:00 HD Screening See ya, The White Tree

The Big Lebowski! at THE WHITE TREE

Alloha, The Big Lebowski! @ THE WHITE TREE wednesday, 10 feb 2016, starts at: 20:00 HD Screening Kishe nuk po e dini per Big Lebowski! S'ka fjale... http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, The Big Lebowski! @ THE WHITE TREE wednesday, 10 feb 2016, starts at: 20:00 HD Screening Well, one of the coolest movies of all time! See ya, The White Tree

Mustafa in da magic space! at THE WHITE TREE

Alloha, mustafa in da magic space! @ THE WHITE TREE friday, 5 february 2016, starts at: 20:00 music: inspector mustafa Nje atmosfere eglantike ne plazhe. Me kurreshtje te zgjuar nga nje kend i vdekur apo i gjalle Inspector Mustafa bente ate qe ben gjithe Kohen – veshtronte mendje zgjuar: op op, op op qika! Kishte levizje horizontale larte dhe poshte, varesisht nga cilesia e pamjes dhe ndjenja qe kjo pamje ndertonte ne mendjen magjike te Inspektorit. Klajdi, Klajdi… largohu se do te te kap ngerqi? Klajdi pa nje pa dy u largua… Kjo thirrje u pasua nga nje thirrje tjeter: Sabedin… Din… Uooo Din… O Sabedin… Dil prej uji se po t’ha ngerqi! Ky eshte diversiteti dhe barazia e krijuar ne diversitet e ngerqi na kapi krejtve ja asisha at no’. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree =============== Yellow, mustafa in da magic space! @ THE WHITE TREE friday, 5 february 2016, starts at: 20:00 music: inspector mustafa Inspector will be playing weird disco and funk stuff. Aren’t we all weird!? See ya, The White Tree

Corpse Bride! at THE WHITE TREE

Alloha, Corpse Bride! @ THE WHITE TREE wednesday, 3 feb 2016, starts at: 20:00 HD Projector Tim Burtoni me filmat e ti karizmatik do te na shoqeroje ne kete nate marramendese gazmore... http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree ===================== Yellow, Corpse Bride! @ THE WHITE TREE wednesday, 3 feb 2016, starts at: 20:00 HD Projector It's Tim Burton all over us! See ya, The White Tree

winter season! @ THE WHITE TREE

Alloha, winter season! @ THE WHITE TREE sunday, 1 november 2015, starts at: 18:00 music: Guri Dhe papritmas doli dielli, por na kafshoi. Ai diell qe e beri shkrum e hi kur kishte vetem dashuri, por tani luan me ndjenjat tona te njoma dhe fragjile. E pse te mos e shfrytezojme rastin te kenaqemi edhe pse nuk rrezitemi? Edhe pse eshte gjithkund askund gjithcka e asishur, prap se prap duhet te jemi pozitiv dhe te bukur. Ata qe nuk jane te bukur mund te mos jen pozitiv. Ata qe jane te bukur, mund t'ia falin pak bukuri jo te bukurve sepse bukuria vyshket por kujtimet mbesin. Vazhdojme me kerkesa karakteristike dhe vazhdojme me ritem te njejte bashkekohore. Cka na duhet jeta pa ritem bashkekohore? A eshte kjo nje jete e pa vertete? Po normal qe nuk eshte sepse po te ishte nuk do ta kishim besuar! Mbyllja e cardakut dhe dritare antike dhe vendosja e koftorrit ne vendin ideal me oxhak karakteristik pakca te gjate do ta beje kete dimer me te zjarrshem per bar-in e bukur hostelierik. Pllazha e vetme ne Prishtine! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree =================== Yellow, winter season! @ THE WHITE TREE sunday, 1 november 2015, starts at: 18:00 music: Guri This winter's s'gonna be awesome! We've closed around 99% of the holes so it will be warm and cozy. The only beach in Prishtina! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ See ya, The White Tree

stony’s’back! @ THE WHITE TREE

Alloha, stony's'back! @ THE WHITE TREE friday, 18 september 2015, starts at: 20:00 music: Guri spirit: Jägermeister Pllazha e vetme ne Prishtine! after party @ The little Red Door http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, The White Tree =================== Yellow, stony's'back! @ THE WHITE TREE friday, 18 september 2015, starts at: 20:00 music: Guri spirit: Jägermeister The only beach in Prishtina! after party @ The little Red Door http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ See ya, The White Tree

festojme fitoren! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, festojme fitoren! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 29 april 2015, starts at: 21:00 music: champ ionic Edhe sonte jemi bashke, pervec dhimbjeeees. Sonte nata eshte e gjate, pervec humbjeeeees. Pra, dmth kallet Bugaria e ne festojme! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, festojme fitoren! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 29 april 2015, starts at: 21:00 music: champ ionic Hello. See ya, Crème de la Crème

TAB t’premten! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, TAB t’premten! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 24 april 2015, starts at: 21:00 music: taulant bytyqi – tab (Angry Youth) | BASEMENT orgesa arifi | UPSTAIRS OPEN BASEMENT! Duke u aruzhuar me informatat me te reja nga tregu i punes dhe me potencialet e mundshme per zhvillim biznesi, ofrojme sherbime te organizimit te protestave per te gjithe te interesuarit. Nuk merremi me qellime te protestave, bejme vetem pjesen logjistike per te gjithe te interesuarit. Ne anen tjeter, ofrojme edhe tenta me qira dhe dyshek’ te llojeve te ndryshme per greva te ndryshme. Cmimi i tentave ndryshon varesisht nga vendi i vendosjes se tentave. Cmimi ulet nese kohezgjatja eshte me e madhe. Te Premten nuk kemi nevoje per keto… Te Premten proteston kenaqesia. Taulanti (Angry Youth) ne podrum do te qalldise deri sa Orgesa ne katin e mesiperm do te qalldise njashtu. Nje qalldisje ashtu sic i ka hije shpirtit tone rinor. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, TAB t’premten! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 24 april 2015, starts at: 21:00 music: taulant bytyqi – tab (Angry Youth) | BASEMENT orgesa arifi | UPSTAIRS Hello. See ya, Crème de la Crème

toma and friends! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, toma and friends! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 17 april 2015, starts at: 21:00 music: toma in the basement noli and shega upstairs Nje nate konglomerative si do ta quanin disa… Ose nje nate gazmore si do ta quanin disa tjere. Mos valle eshte nje nate eksplicite me eksplicime te ndryshme teorike por edhe praktike. Apo mos ndoshta eshte vetem nje nate si te gjitha netet tjera, kur ne zhdjergjemi dhe humbasim torruan si kurre me pare, sepse nata e fundit nuk perkonte me patern te nates se parafundit… jemi vigjilent ndaj zhvillimeve dhe levizjeve nga paterni, por vigjilenca yne eshte intelektuale dhe e miradosur. Na lumte. Domeha, n’podrum do te lishoje i shume mireprituri Toma me setin e tij te jashtzakonshem, jubilar, golderor dhe magjik deri sa larte me ze me te ulet per mireqenjen tuaj do te perkujdesen Noli dhe Shega. Crème de la Crème, kjo dugAje me plot karamela. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================= Yellow, toma and friends! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 17 april 2015, starts at: 21:00 music: toma in the basement we see for upstairs Crème de la Crème… you cucumber you. See ya, Crème de la Crème

jazz, soul & blues! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, jazz, soul & blues! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 15 april 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème Derisa te tjeret ndegjojshin muzike popullore, ne Gjakove mesoheshin hapat e pare te baterive (drums). Me cfare muzike tjeter perpos muziken jazz? Sot e asaj dite ne Gjakove baterite quhen jazz (xhez) dhe bateristi quhet jazz-ist (xhezist). Faleminderit http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, jazz, soul & blues! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 15 april 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème Do you know? In Gjakove drums are called jazz and drummer is called jazzist! See ya, Crème de la Crème

dagg & SHP! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, dagg & SHP! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 10 april 2015, starts at: 21:00 music: dagg & SHP Prizreni e ka lumin, e ka autostraden, e ka dokufestin, e ka bukin. E sot Prizreni nuk e ka Dagg XbaseMusic e Agon Shporta! Pse a gjeth duhet mi pas Prizreni krejt a? http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, dagg & SHP! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 10 april 2015, starts at: 21:00 music: dagg & SHP Straight from the top of my dome, as I rock, rock, rock, rock, rock the microphone. Actually straight from Prizren Dagg & Agon are doing their thing with their things! See ya, Crème de la Crème

i kemi bo 5 vjet! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, i kemi bo 5 vjet! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 3 april 2015, starts at: 21:00 music: vegim edhe pulsar | BASEMENT dritero edhe guri | BAR Ne vazhden e festimit te ditlindjeve, po e festojme edhe na ditlindjen. I kemi bo 5 vjet ekzistimi pak a shume, nejse jo pak a shume, po ekzaktesisht 5 vjet me doza shkencore fizike relativiteti. Kto 5 vjet jon kon emocionale edhe interesante per krejt neve. Pa dasht me u radiokontaktu... bashke e kemi bo ton at bukuri e lumtuni edhe huqje totale ne disa raste. Te shumta ishin ditet kur flenim ne pllaka ose laminat ose ckado qe osht ajo. Podrumi osht qel edhe nalt osht qel… Domeha shkojme me dy neja tndryshme ntnjejten kohe… Posht osht Vegimi dhe Pulsar me cmendurine e tyre elektronike deri sa nalt shkojme me ca muzike alternative kryesisht shqipe nga Dritero edhe Guri. Shihemi, Crème de la Crème ===================== Yellow, we’re five! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 3 april 2015, starts at: 21:00 music: vegim edhe pulsar | BASEMENT dritero edhe guri | BAR See ya, Crème de la Crème

iFive! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, iFive! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 1 april 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème TE PREMTEN SHKOJME POSHT. SOT KNAQEMI NEN TINGUJ DHE QEF. Edhe pse zyrtarisht sot i bojm 5 vjet magjine e vertete e kemi pergatit per te Premten… kur edhe eshte dita e madhe festive. Madje te shtunen edhe Republika e Kosoves ne shenje mirenjohjeje ka shpalle pushim qe me mujt me trajtu ashtu sic i ka hije hengoverin… ate te lartshquarin me vija vija… aty ku eshte Kosova dhe Shqiprija. Sonte festojme me qetsi… Ashtu sic i ka hije te Merkures. Vazhdojme me lumturi gezim hare… E e premtja do te jete qartur. Shihemi, Crème de la Crème =================== Yellow, iFive! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 1 april 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème FRIDAY WE GO NUTS. TONIGHT WE KEEP IT COOL. See ya, Crème de la Crème

krautrock! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, krautrock! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 25 march 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème all together http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, krautrock! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 25 march 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème all together See ya, Crème de la Crème

eklipsi i dashurisë! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, eklipsi i dashurisë! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 20 march 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème all together Gjatë ditës të gjithë diskutonin për eklipsin deri sa gjatë natës do të ndodhë eklipsi i vërtetë i dashurisë në vendin e vërtetë të rokenrollit dhe lumturisë të këtij qyteti. Vazhdojmë të jemi në pritje të Godosë dhe në disa pritje tjera kryesisht minimale që sëndërtojnë optimizmin tonë të përgjithshëm popullor. Të gjithë Kremët do të hitëzojnë dhe tundin fllourin e pak me dasht e qelim edhe podrumin. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, love eclipse! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 20 march 2015, starts at: 21:00 music: crème de la crème all together Once upon a time I was falling in love and now the shit hit the fan again… We falling in love again. Total eclipse of the heart or something. See ya, Crème de la Crème

postpunk! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, postpunk! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 18 march 2015, starts at: 21:00 music: an ultimate collection of postpunk “Post cka!?”, pyeti Labramani. “Post punk, post punk!”, ia ktheu Euglena. Po pra. Kete te Merkure qalldisim tutje sepse jemi te qalldur ne kete bote te qalldisur dhe zhveshur nudo. Nudo nudo ama seksi. Shkojme tutje me perkrahje iniciativash dhe fjalish lapidare te pamendeta dhe njemendeta… Ku mbeti shumemendesia!? Mbajeni si koker ne gjep, ruani per kohera me te veshtira. Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, postpunk! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 18 march 2015, starts at: 21:00 music: an ultimate collection of postpunk All day disco party. See ya, Crème de la Crème

shpati! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, shpati! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 13 march 2015, starts at: 21:00 music: shpat shkodra Ktu sbon me fol e sbon me shkrujt. Ky eshte ni biznis i perlyer: me t’njofshem. Shihemi, Crème de la Crème =============== Yellow, shpati! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 13 march 2015, starts at: 21:00 music: shpat Shkodra We go we go we shine. See ya, Crème de la Crème

new wave! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, new wave! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 11 march 2015, starts at: 21:00 music: new wave selection Mi ke floket qiko tallasa tallasa a najsen. C’ne keto vale e dallge!? Historikisht, ka momente historike te shenjuara nga ngjarje dhe ndodhi qe ne histori lane gjurme historike. Ashtu sic edhe ne cdo sfere te jetes, ashtu edhe ne sfera te ndryshme tjera te jetes, gjerat jetesohen duke i respektuar dhe perqafuar ashtu si vllavi vllavin. E jeta vazhdon ne dallget dhe dallget krijojne efekt riplues. Keto efekte, po te ishin te brendshme do te na mbanin ne gjendje masturbeske gjate gjithe kohes. Ashtu na mbajne disa dallge te caktuara muzikore si kjo dallga ne fjale, kembet zhyten ne amulli emocionuese dhe vibruese. Ky vibrim lapidar kontinuel. Shkojme me nje seleksion jo 039… po seleksion muzike nju ueiv. Shihemi, Crème de la Crème ===================== Yellow, new wave! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 11 march 2015, starts at: 21:00 music: new wave selection New Wave yeah. Wednesday yeah. Sex yeah. Love yeah. See ya, Crème de la Crème

electroschnitzzle! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha electroschnitzzle! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 6 march 2015, starts at: 21:00 music: well selected electronic playlist Shkojme tutje me mallengjime koti. Ne kete dite morbide edhe shkrimet rezultojne te morbiduara. Sa qe po te lindnim sot do te emeroheshim Morbid. Kjo do te rezultonte qe te pseudonimoheshim me emrat Mori, Bidi ose Morbi e ne rastin me te mire Mobi. Jo Mobi Dick… por vetem Mobi. Shkojme me nje muzike inteligjente elektronike te pergatitur enkas per kete ndodhi pagane. Shihemi, Crème de la Crème ================ Yellow, electroschnitzzle! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 6 march 2015, starts at: 21:00 music: well selected electronic playlist Yes again. See ya, Crème de la Crème

brit pop! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, brit pop! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 4 march 2015, starts at: 21:00 music: brit pop HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Si gjithnje shtrengata mbulonte qytetin tone. Ne ngarendnim fuqiplote drejt te bukures dhe nuk u frikesonim naten. Edhe pse zgjoheshim me qarfshaf te ndjersitur sidoqofte… ndjerses i vinte era hugo armandi ose ndonje gje. Poshte vizatoheshin vijat tona uajërfrejmore dhe ne mes nje shqiponje. Dy gishta permbi kry kendonim Republike dhe demokraci. Deri sa vijat… vazhdojne te duken si nje vije. Vijat jane vija mo! Ket t’Merkure influence e britpopit. Shihemi, Crème de la Crème =================== Yellow, brit pop! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 4 march 2015, starts at: 21:00 music: brit pop HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Yes. See ya, Crème de la Crème

rron imami! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, rron imami! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 27 february 2015, starts at: 21:00 music: rron imami domeha Nje domehanje e cuditshme sec na zuri mallin. Per te gjitha gjerat e zeza, jo vetem per syte. Nje tendence apostrofimi te gjerave symbyllurazi… atehere kur ishim femije, nje nate vere ose pranvere ne Prishtine. Kur djallezia jone kurorezohej me nje loje te vertete mes dy zjarresh… apo edhe serva duke shfrytezuar vijat qe shenjonin parkingun ne vend-parkingje. Shkojme ket tPremte me Rronin… per te gjithe ju dhe per djallezimin e zemrave tona lapidare. Shihemi, Crème de la Crème ================ Yellow, rron imami! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 27 february 2015, starts at: 21:00 music: rron imami domeha Tonight we dance. See ya, Crème de la Crème

kthehuni! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, kthehuni! @ CRÈME DE LA CRÈME tuesday, 17 february 2015, starts at: 21:00 music: meglepetés DOMEHA: CREME DE LA CREME PUNON ME 17 SHKURT! Nyomvonalak gyermekkori Ma újra jövök vissza Ott találkozom Man, Szív megtörni. Mivel a kis virágok a réten Ott találkozom a szépség Gazelles De mi történik akkor, mi történik Nagy Malësi Return kéri a Tuzi, Kraja és Ulqini Cserébe az ne hagyja Visszatérni, hagyja, hogy a dal hangjára Qiftelisë Visszatér fiai Malsise Az ajtóban Várják Mothers Várok Boys, aki eljön, Vegyünk egy menyasszony, hogy esküvői van dobokkal Tenger hullámai keverünk, Hogy nincsenek halászok Mentek. Tudta, elfelejtettem ezt és az albán http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, kthehuni! @ CRÈME DE LA CRÈME tuesday, 17 february 2015, starts at: 21:00 music: meglepetés Trails of childhood Today again I come back There I meet Man, Heart break me. As little flowers in the meadow There I meet the beauty Gazelles But what is happening to you, what happens Great Malësi Return calls the Tuzi, Kraja and Ulcinj Return, the Do Not Leave Return, let the voice of song Qiftelise Return sons Malsise At the door Expect Mothers I Expect Boys Who Will Come Take a bride, make wedding has With Drums Sea waves were stirred That there are no fishermen They went. Did you forgot this and Albanian See ya, Crème de la Crème

serish vjen shkurti! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, serish vjen shkurti! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 14 february 2015, starts at: 21:00 music: nita and vigani I gjak si kuqi… po ne te njejten kohe i kuq si gjaku. Ni e kuqe romantike dhe erotike e dites se valentinit. Zogj’ te dashuruar dashurojne dashurime te dashuruara per te gjithe te dashuruarit te dashuruar korrelativisht ne dashurine e njeri tjetrit dhe ne njeri tjetrin si koncept postmodern. Dashuri e ndersjelle romantike dhe erotike me prapavije ultra-nacionaliste. Sikur te ishim nje grup i tifozeve. Ne ne fakt jemi grup i tifozeve: bejme tifo per dashurine, kete gje te embel jete. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, serish vjen shkurti! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 14 february 2015, starts at: 21:00 music: nita and vigani Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. See ya, Crème de la Crème

guri rockulliset! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, guri rockulliset! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 13 february 2015, starts at: 21:00 music: guri number five DENSFLLORI NPODRUM QEL BASEMENT DANCEFLOOR OPEN Pordhe e piskame. Keto trende bashkohore ultra-moderne. Pordhe e piskame. Nuk i tutemi 13shit, e presim me pordhe dhe piskame. Kalle kalle ropdhen pe shohim flaka e kujt ma intense. Rock’n’roll, Post-Punk, Punk, Garage, Alternative, Surf, Funk, Indie, Indietronik, art-punk, darkwave, psychedelic rock, noise rock, shoegaze, space rock. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, guri rockulliset! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 13 february 2015, starts at: 21:00 music: guri number five Farts and shouts. See ya, Crème de la Crème

david bowie! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, david bowie! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 11 january 2015, starts at: 21:00 music: david bowie discography HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Sipas nje hulumtimi te bere nga njerez kredibil, Afrika e perendimit eshte shume e shtrenjte! Accra eshte nje qytet shume i mire, jo shume i zhvilluar por funksional dhe me njerez te mire. Conakry eshte gjithcka qe keni pare ne filma dhe TV, i madh dhe i pa zhvilluar. Dakkari eshte vendi me i bukur, me i zhvilluar, me plazhe te mira, pak me i shtrenjte dhe muzika me e mira ne bote! Cfare na tregon kjo? Qe historine nuk duhet ta harrojme! Duhet te perparojme, por asesi ta harrojme. E si te perparojme kur harrojme? Nese ne vazhden e harresave nuk qendrojme stoik ne mendimet dhe virtytet tona atehere gjithsesi nuk perparojme. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, david bowie! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 11 january 2015, starts at: 21:00 music: david bowie discography HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Yeah, we've got some inside info! Accra is a wonderful city, it is not very developed but it is functional and really lovely to hang around, people are friendly, it is an english speaking country and if you meet someone local you get to enjoy it a lot. Conakry is whatever you guys think about undeveloped African places (or what it is served on movies and media), is immensely big and undeveloped and really unique place to see. Dakar is the opposite of everything I wrote above, it is unbelievably developed, clean, fun, expensive, beautiful beaches. whatever they were saying about music here, IS TRUE. See ya, Crème de la Crème

miqt de la crème! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, miqt de la crème! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 30 january 2015, starts at: 18:00 music: miqt and crème de la crème united Fillojme te MIQT Pub me muzike te perzgjedhun nga Crème de la Crème dhe Miqt me pastaj – vazhdojme tek Crème de la Crème me muzike te perzgjedhur nga Crème de la Crème dhe Miqt. Party after party middle sex – te gjitha ne nje. Kti iventi sdijm qysh me ja bo e qysh me define. Friends together forever… Jo veq kjo… tonight friends together forever. Mi thon lapidary sbon… Mos mi thon sbon… Hec e biri n’fije ksaj pune. Ju ftojme ne nje nate magjike ne fluturimin tone piktoresk nen qiellin e zymte Prishtinesk. Te gjithe se bashku duar larte por edhe koke larte… Me dinjitet te fresket dhe interstelar interstelojme sepse e nesermja qan nga mallengjimi dhe hareja dhe deshperimi qe nje nate magjike si ajo e mbremshmja perfundoi. Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, miqt de la crème! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 30 january 2015, starts at: 18:00 music: miqt and crème de la crème united United colors of people – we start the evening at Miqt pub and we continue at Crème de la Crème. Man and woman it will be awesome. See ya, Crème de la Crème

Angry Youth TAKEOVER! @ WHITE TREE AND CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, Angry Youth TAKEOVER! @ WHITE TREE AND CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 28 january 2015, starts at: 18:00 music: angry youth – andrra, hana, tab FROM GARAGE TO DUBSTEP THROUGH HIP HOP TO GRIME. 18:00 - 21:00 | HAPPY HOUR!!! 21:00 | andrra edhe hana ne white tree 24:00 | tab ne podrum ne crème de la crème Nentoke, ne kanalet e ujrave te zeza rrinim plot gjallesa nder ta me te famshmit, ningjat breshka. Ngarendnin poshte e larte dhe koken e vendosnin jashte. Secili prej tyre deshironte te ishte i pari. “Une i pari… une i pari… lem mu t’parin!” por per dallim ishin te prere dhe shume origjinal. Ne momente kritike i qendronin balle njeri tjetrit. E ketu… e vetmja praktike qe ne thellojme vazhdon te jete: une i pari, une i pari duke mos shikuar mbrapa dhe duke mos marre te tjere me ne me shprese se nje dite do te jemi te fundit, atij fundi vorbullesk te cilit i perkasim. Me randsi osht me kon i lumtun. Fillojme n’ora 21:00 ne White Tree deri sa pas aty vazhdojme ne podrumin legjendar te Crème de la Crème. Kemi nje katershe fantastike, jo te atij filmit, por te rinise se zemeruar ose me gjuhen moderne “Angry Youth”. Ne ora 21:00 ne White Tree performojne Andrra me Hanen deri sa ne ora 24:00 ne podrumin piktoresk te Crème de la Crème performojne Tab. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ===================== Yellow, Angry Youth TAKEOVER! @ WHITE TREE AND CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 28 january 2015, starts at: 18:00 music: angry youth – andrra, hana, tab FROM GARAGE TO DUBSTEP THROUGH HIP HOP TO GRIME. 18:00 - 21:00 | HAPPY HOUR!!! 21:00 | andrra edhe hana at the white tree 24:00 | tab at crème de la crème's basement See ya, Crème de la Crème

pranë muzgut pranveror! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, pranë muzgut pranveror! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 23 january 2015, starts at: 21:00 music: gent nimani and guri shkodra Ne nje klaes me banka me ngjyre gjelber dhe me mure qe mezi qendronin ne kembe, Godoja vertatej dhe vertatej. Mendonte i gjeri te bej nje pyetje per mesuesin Llokman. E shthurri mendimin ne dicka me te lumtur dhe poetike me shprese qe bukuria dhe poezia do t’a percjellin gjith jeten. Po ku jemi na njerz poetik heu? Per tbukur po. Per tmadh po. Po poetik… Jaá! Genti dhe Guri… kjo duo poetike do te leshoje: Post-Punk, Punk, Garage, Alternative, Surf, Rock’n’Roll, Funk, Indie, Indietronik, art-punk, darkwave, psychedelic rock, noise rock, shoegaze, space rock etj etj etj… e gjitha kete te Premte. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ============== Yellow, pranë muzgut pranveror! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 23 january 2015, starts at: 21:00 music: gent nimani and guri shkodra We copy paste English words only: Post-Punk, Punk, Garage, Alternative, Surf, Rock’n’Roll, Funk, Indie, Indietronik, art-punk, darkwave, psychedelic rock, noise rock, shoegaze, space rock. See ya, Crème de la Crème

african night! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, african night! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 14 january 2015, starts at: 21:00 music: mostly african funk HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Sipas nje hulumtimi te bere nga njerez kredibil, Afrika e perendimit eshte shume e shtrenjte! Accra eshte nje qytet shume i mire, jo shume i zhvilluar por funksional dhe me njerez te mire. Conakry eshte gjithcka qe keni pare ne filma dhe TV, i madh dhe i pa zhvilluar. Dakkari eshte vendi me i bukur, me i zhvilluar, me plazhe te mira, pak me i shtrenjte dhe muzika me e mira ne bote! Cfare na tregon kjo? Qe historine nuk duhet ta harrojme! Duhet te perparojme, por asesi ta harrojme. E si te perparojme kur harrojme? Nese ne vazhden e harresave nuk qendrojme stoik ne mendimet dhe virtytet tona atehere gjithsesi nuk perparojme. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, african night! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 14 january 2015, starts at: 21:00 music: mostly african funk HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Yeah, we've got some inside info! Accra is a wonderful city, it is not very developed but it is functional and really lovely to hang around, people are friendly, it is an english speaking country and if you meet someone local you get to enjoy it a lot. Conakry is whatever you guys think about undeveloped African places (or what it is served on movies and media), is immensely big and undeveloped and really unique place to see. Dakar is the opposite of everything I wrote above, it is unbelievably developed, clean, fun, expensive, beautiful beaches. whatever they were saying about music here, IS TRUE. See ya, Crème de la Crème

shpati dhe shega, shoqe te mira! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, shpati dhe shega, shoqe te mira! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 9 january 2015, starts at: 21:00 music: shpat edhe shega shkodra HAPPY HOUR UNTIL 12:00! Pas shume vitesh une po kthehem... ne fakt nuk u ktheva fare por vazhdova te jem aty ku isha. Ne shkolle te mesme, ne fakt, edhe ne shkolle fillore benim gjera pa qene te informuar sepse ishim femije te linur ne nje stine. Mesuesit na ftonin dhe ne si kope ngarendnim me dy gishta per mbi kry… ne ate stine mbetem, ne ate Mars te brishte dhe fragjil sepse serish vjen marsi. Ne mbetem ne Mars… gjeneratat ndryshojne deri sa ne mbetemi ne te njejten stine te pa informuar dhe te djallezuar. Ahh ai grushti i forte qe zbezane. Shkojme tutje ket te Premte te djallezuar… ikim nga Marsi dhe kthehemi ne toke me nje muzike ultime te perzgjedhur nga Shpati dhe Shega, familjare lozonjar. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, shpati dhe shega, shoqe te mira! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 9 january 2015, starts at: 21:00 music: shpat edhe shega shkodra HAPPY HOUR UNTIL 12:00! We go we go we shine. See ya, Crème de la Crème

joy division! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, joy division! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 7 january 2015, starts at: 21:00 music: joy division discography HAPPY HOUR DERI N’12:00! Ne ate pranvere te ftofte kur asnje trendafil me nuk qelte per dikend ishte fundi deri sa per dikend ishte fillimi. Nje gitare cante ne qoshe deri sa prane lumit qendronin bjondi dhe zeshkanja. Per dallim prej tjereve keta dy u dashuruan dhe se bashku ia mbathen ne jeten ne pafundesi. A ishte joy division apo romeo dhe zhulieta nuk kemi ide por me rendesi eshte qe ne duhemi. Shkojme me ca diskografi te Joy Division ne kete nate te hareshme te mbremjes se merkure. Diskografia leshohet ne fillim te mbremjes derisa ne oret e vona vazhdojme me nje miks dhe intensitet me te ulte te leshimit te diskografise dhe kuptohet - kengeve tjera hekuruese… E per Happy… pyeteni Fahriun a.k.a. Farellin… u inspirua nga kjo nate eglantike. Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, joy division! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 7 january 2015, starts at: 21:00 music: joy division discography HAPPY HOUR UNTIL N’12:00! Ok… Enough with the bullshit. We play Joy Division and there is a happy hour. See ya, Crème de la Crème

C-drík! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, C-drik! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 3 december 2014, starts at: 21:00 music: C-drík Per shkak te pamundesive te ballafaqohemi me forcat e armikut, nuk kemi luksin e kohes ta perkthejme biografine e DJ-it te radhes i cili vjen te Shtunen nga Belgjika! Sic e dini DJ-et e zbukurojne gazmendin familjar te te gjitheve edhe pas Xenit, keshtu qe me nje gote raki e pershkruajme rrugetimin e C-drík deri ne realizimin e enderres, leshuarjes muzike ne Crème de la Crème ~~~ Born in Zaire (DRC), of Greek, Belgian and Congolese descent, C-drík / Kirdec & other projects. begun to study declamation, orchestral drums and music theory in 1985, started to compose music in 1989 in the project Crno Klank. He later studied electro-acoustic/acousmatic music at the conservatory of Mons, Belgium. He currently produces different music genres ranging from electro-acoustic music to minimal wave, digital punk to industrial, dark ambient to electronica, etc. He's Syrphe label owner, a label partly dedicated to alternative electronic and experimental music from Africa and Asia. Label owner : Syrphe, mostly dedicated to electronic and experimental music from Asia and Africa. Radio host : at Staalplaat Radio and presents experimental music from Africa, Asia and Latin America. Performed in 50 countries in Europe, North Africa, Asia and North America. Lectures and talks about electronic and experimental music in Africa and Asia given in Vietnam (Hanoi Sound Stuff), Indonesia (Indonesia Institue of the Arts, The Unifiedfield), Czech Republic, Morocco (Lycée Descartes), Algeria (Musée public national d’art moderne et contemporain d’Alger, organised buy Pulsation Sonore), Lebanon (Zico House, organised by Acousmatik System), France (École Supérieure D'Art D'aix-En-Provence), Taiwan (National Taiwan Museum of Fine Arts), Slovenia (Kiblix 2013), Belgium (MNÒAD), Germany (NK, Mindpirates Auditaurium, organised by DAAD, Deutschalndradio Kultur, Technical University of Berlin, House for Electronic Arts Basel), etc. Member of music projects such as Axiome (Belgium), Tasjiil Moujahed (Lebanon), Elekore (Singapore), Tetra Plok (Belgium) and a dozen more, collaborated with artists all over the world : Choi Joonyong (Astronoise), Cindytalk, Contagious Orgasm, Damo Suzuki network, David Thrussell (Snog, Black lung), Dickson Dee (Li Chin Sung), Effie Wu, Kueiju Lin, Lin Chi Wei (ZSLO), Manuel G. Richter (Xabec), Mark Spybey (Dead voices on air, Download), Mathis Mootz (Panacea, M²), Mick Harris (Scorn, Lull), Naofumi Ishimaru (Yximalloo), Yan Jun, etc. Composed soundtracks for theater plays, short films, films and choreographies (GDMDC in China, Ðào Anh Khánh Studio in Vietnam, Baltā Nakts in Latvia...) and published an essay entitled Une singularité au sein de la musique noise d'Afrique et d'Asie. (Les presses du réels in the book Le performentiel noise, Edited by Sébastien Biset. In English here : http://syrphe.com/texts/A%20singularity%20of%20noise%20music%20in%20Asia%20and%20Africa.pdf Wave-Gotik Treffen (Germany), Maschinenfest (Germany), Schlagstrom (Germany), Hanoi Sound Stuff (Vietnam), The Bridge Of Sound (Vietnam), Lacking Sound festival (Taiwan), Dour Festival (Belgium), Noxious Arts (France), Pulsation Sonore (Algeria), Kiblix (Slovenia), Electroacoustic Music Festival (Austria), ZXZW (now Incubate) (Netherlands), etc. and has been selected to perform and / or give some workshops in the following European capital of culture : Brussels 2000, Maribor 2012, Marseille en Provence 2013. Published music on various labels : Ant-Zen (Germany), Ad Noiseam (Germany), Syrphe (Germany), Hushush (Canada), Mad Monkey Records (USA), Gun Music (USA), PuZZling Rec. (Belgium), Independenza Recordings (Belgium), Shanshui (China), Deaf Blind Dumb School (China), Sleepless Records Berlin (Germany), Pflichtkauf (Germany), Ruptured (Lebanon), etc. http://syrphe.com/c-drik.html ~~~ http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ============================== Yellow, C-drik! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 3 december 2014, starts at: 21:00 music: C-drik Whatcha thinking about that?! On this Saturday we are all about C-drik! His biography is above. You know we like it, you know you like it! Just like it it it it! See ya, Crème de la Crème

nata e vitit t’ri! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, nata e vitit t’ri! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 31 december 2014 / 1 january 2015, starts at: 1:00 music: crème de la crème all stars CRÈME HAPET MENIRENDI MAS ORES 12:30 Ismail Qemajli me kali udhetoi ne Vlore per te ngritur flamurin kombetar’ dhe per te shpalle Shqiperine e pavarur. Sidoqofte, kjo feste nuk ka lidhje me kete feste dhe kjo eshte e nje niveli me te sofistikuar me qene se ruska sallata eshte vetem nje pike permbushese e ketij konglomerati festiv. E ku po mbesin sarmat? Ku po mbesin pulat? Ku po mbet gjith ai ushqim? Ku po mbet veshja dhe stajlimi? Ku po mbesim ne? Ne natyre, ne gjithcka qe na rrethon. Ne vazhden dhe perpjekjet e pafund te argetimit dhe respektimit te te drejtave bazike, ato te defrimit. Askush te na mos i mohoje te drejtat tona ne kete nate festive ku sendertohen buzeqeshjet e nderthurura. Naten e pare po e hapim Crème de la Crème pas ores 12:30 ne menyre qe te gjithe te kene mundesine te festojne edhe ne shesh por edhe ne mese familjare. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ============================== Yellow, new year’s eve! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 31 december 2014 / 1 january 2015, starts at: 1:00 music: crème de la crème all stars We open on the 31st… But only after 00:30 which basically means - we open on the 1st of January 2015. See ya, Crème de la Crème

vigjilja festive! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, vigjilja festive! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 24 december 2014, starts at: 21:00 music: betimi, guri, dreni and the crème de la crème crew Edhe ne festojme. E Merkurja simbolizon te verteten dhe fillimin e nje maratone festive. Sa ma shume kalori t’dashtun se poget prej tMerkures pi hijm procesit te gjate te te shkuarit posht’. Perndryshe, propozojme luftimin e zjarrit me zjarr diten e neserme, atehere kur hengoveri eshte vija vija, me i madh se Kosova dhe Shqipieria. Bashkerendohemi ne forme te shthurrur per nje after te bukur dhe modest. T’Merkuren e nisim si gjith deri sa bitisja mbetet dhe servilohet si nje lavire servile… e dehur dhe fragjile. Neja fillon ne White Tree dhe vazhdon ne Crème de la Crème… Awww – plot supriza. Pak para largimit nga vendi me i bukur i pozicionuar pas 7 lumenjeve, 7 liqeneve, 7 detrave, 7 maleve – Kosova, Betimi vendos te ne befasoje furrishem me muzike te perzgjedhur enkas. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ====================== Alloha, festive vagila! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 24 december 2014, starts at: 21:00 music: betimi, guri, dreni and the crème de la crème crew A wise man once said: “I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane”. See ya, Crème de la Crème

erdhen vllaznia! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, erdhen vllaznia! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 19 december 2014, starts at: 21:00 music: rron imami Njerezit shkojne e vijne deri sa shtrengata pushton qytetin tone… Ne nuk frikesohemi dhe kerkojme edhe nga ju te mos frikesoheni… asesi mos qani kur e nesermja vjen dhe vdekja therret. Te unifikuar ne qendrime dhe labil ne mendime… te gjithe analiste takohemi dhe analizojme remitencat me rastin e kthimit te vellezerve nga jasht dhe njekohesisht… e shpallim Crème de la Crème vendin qe mund te pranoje te gjitha remitencat. Sa ma shume pare o vllezen! Nen tingujt e muzikes se lehte qytetare, jo po muzikes se perzgjedhur nga Rron Imami… ani de cka ka lidhje! Qytetar osht edhe ky. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème =============== Yellow, erdhen vllaznia! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 19 december 2014, starts at: 21:00 music: rron imami Tonight… Friday night if tonight is Friday if not it is tomorrow or yesterday… But Friday is Friday and this Friday we love Rron Imami with arms wide open. See ya, Crème de la Crème

the beatles! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, the beatles! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 17 december 2014, starts at: 21:00 music: the beatles discography Ne vigjilje te festave te fundvitit edhe ne bashkerendohemi me festuesit. Te sigurte dhe te qarte ne pretendimet tona festive – festojme! Cka me bo!? – Shpirti festiv, atmosfera festive, argetim i njetrajtshem dhe rutinesk – pa devijim. Me mire qe pa devijim se perndryshe ishim qujt devijatore. E ne kto dite devijuse jemi te gezuar njetrajtesisht. Ket t’merkure shkojme me the Beatles ne vendin e dashurise dhe erotikes. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, the beatles! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 17 december 2014, starts at: 21:00 music: the beatles discography This time serious: We dance for laughter, we dance for tears, we dance for madness, we dance for fears, we dance for hopes, we dance for screams, we are the dancers, we create the dreams. See ya, Crème de la Crème

arif in da hauz! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, arif in da hauz! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 13 december 2014, starts at: 21:00 music: arif pehlivani Dhe ne ikim ikim ikim ikim, por askush nuk na pret. Dhe ne ikim ikim ikim ikim, por askush nuk na kcen. Dhe ne ikim ikim ikim ikim, por askush nuk e vazhdon traditen e mikpritjes dhe atdhedashurise. Pse nuk shkojme te gjithe se bashku ne nje vend me te bukur dhe ta jetojme jeten si njerez modern te civilizuar boterore? Sepse nuk dojme. Ani? Papritmas do ta leshojme nje hit te bukur veror sepse nuk duhet te harrojme qe vera vjen pas cdo pranvere! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, arif in da hauz! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 13 december 2014, starts at: 21:00 music: arif pehlivani As you can see today is going to be a good night! Arif knows why he is the chosen one. See ya, Crème de la Crème

gipsy! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, gipsy! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 12 december 2014, starts at: 21:00 music: kafu Neper male neper fusha, Kosova, Kosova Dul pisi si arusha, Kosova, Kosova Kosovaaaa, Kosovaaaa... Ne vazhden e aktiviteteve patriotike qe i marrim dhe i kemi ndermarre cdo here si ndermarresi e ndermarresve te suksesshem ne fushen e ndermarresise, kemi nderin dhe kenaqesine qe pas gazmendin apo vazhdimin e gazmendit te promovimit te albumit te dyte te grupit modern Kosovare Gipsy Groove, ta bejme ne premisat e lokaleve tona te permendura me poshte! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, gipsy! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 12 december 2014, starts at: 21:00 music: kafu There's a party going on, there's a party going on. And the after party is at Crème! See ya, Crème de la Crème

fela kuti! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, fela kuti! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 10 december 2014, starts at: 21:00 music: fela kuti Masi spo mundemi me e ndreq motin, kemi vendos me lshu tinguj te nxehte prej Nigerise nga miku juaj dhe i joni Fela Kuti. Kete te merkure do te perzgjedhim koncerte nga, miku juaj dhe i joni, Fela Kuti dhe do ta nxejme vendim me muzike bashkohore te viteve te 70-ta...e juaja eshte te jeni ne disponim te mire dhe pozitiv per te tjerat kujdeset miku jone dhe i juaji http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, fela kuti! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 10 december 2014, starts at: 21:00 music: fela kuti Yes. You and us be looking all shiny and sexy at Crème de la Crème tonight. We go. See ya, Crème de la Crème

new order! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, new order! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 3 december 2014, starts at: 21:00 music: new order Dikush shkruan. Dikush shkruan per shkruarjen e dikujt. Dikush shkruan per shkruarjen qe dikush ka bere shkruarje per dikend. E dikush shkruan per shkruarjen qe dikush ka bere per shkruarjen qe dikush ka bere shkruarje per dikend. Te gjithe shkruajme – po ku po mbet thelbi o bura e gra!? Ku po mbet lumturia se shkum posht tu shkrujt e diversitet ne ekualitet spo ka kerkah. Sot New Order dhe Joy Division do te vendos pike te re diskutimi: Cka mendoni per lirimet gjate festes se dimrit? Sot do te ngadhnjehemi dhe shperfaqemi me nje shturrje te zakonshme. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, new order! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 3 december 2014, starts at: 21:00 music: new order Yes. You and us be looking all shiny and sexy at Crème de la Crème tonight. We go. See ya, Crème de la Crème

28 nentori! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, 28 nentori! @ CRÈME DE LA CRÈME eventi grandioz: tingell de la crème friday, 28 november 2014, starts at: 21:00 music: alban nuhiu und fjolla hoxha Nen patronatin e patronateve te patronizuar, ne nje ceremoni te vecante dhe speciale don me thene te organizimit, organizojme nje aheng me special. Fillon ne Tingell Tangell edhe vazhdon ne Crème de la Crème. Kete here muzike lshohet nga kati i trete deri sa ahengu zhvillohet ne te gjitha katet. Do te kete muzike shqipe, angleze, gjermane, interesante… zhanDre te ndryshme domeha qe e bejne kete eveniment edhe me madheshtor deri sa madheshtija qendron tek te arriturat unike dhe te perbashketa. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shkojme tutje, Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, 28 nentori! @ CRÈME DE LA CRÈME eventi grandioz: tingell de la crème friday, 28 november 2014, starts at: 21:00 music: alban nuhiu und fjolla hoxha You know why don’t you!? Starts at Tingëll Tangëll and continues at Crème de la Crème. See ya, Crème de la Crème

glühwein nacht! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, glühwein nacht! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 26 november 2014, starts at: 21:00 music: dimerore RISI, RISI, RISI!!! PER HERE TE PARE NE KOSOVE, BOTE DHE GJETIU, VERE E VLUAR ME TENXHERE MODERNE, DO TE SERVOHET E FRESKET, E SAPOMARUAR NGA DUART E EKSPERTEVE! - Ne bashkepunim me Verë n'Dimën Jemi historian’ te vertete - historian’ te shtigjeve te panjohura te lojes se dashurise, seksit dhe xhelozise. Krekojme dhe kuakasim panderprere nen forme te prere te fjaleve ‘krek’ dhe ‘kuak’ per shkak se levizjet i kemi ne forme te bretkosave, nga njera gjethe ne gjethen tjeter duke u sillur verdalle analeve te dashurise, aneleve te se vertetes dhe analeve erotike. Kuak dhe krek te Merkuren ne menyre qe te zbulojme nje lum te dashurise qe rrjedh rrjedhshem dhe bart kujtimet e qindra mijera rrjedhosjeve. E ne, ne te qendrojme stoik prane lumit me nje malle ne zemer deri sa ju tjeret kKujtojeni at zemer djali… kujtojeni ate dashuri te sinqerte se shkum posht ja kavsha naunen ho. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, glühwein nacht! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 26 november 2014, starts at: 21:00 music: winter-ish As you can see we have a special occasion on this Wednesday. We're serving mulled wine which is made from the fine experts. We are promoting the new festival of mulled wine in the city center that starts this Friday, so you can get a glimpse of the hot taste! Don't miss it! Why not – it is important to be happy. See ya, Crème de la Crème

çerçiz topulli therret! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, çerçiz topulli therret! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 22 november 2014, starts at: 21:00 music: dritero nikqi Do te jete nje e Shtune e pergjakshme. Dhimbje e percjellur me eufori dhe eufori e percjellur me tingje te ndryshme. Do te jete nje bashkdyzim dhe me’shumedyzim i zerave qe kerkojne ndryshim apo njetrajtshmeri apo njetrajtsh’meri ne ndryshim dhe anasjelltas. Sic do thoshte nje miku yn i vjeter: what’s the purpose of your visit!? Ketu eshte pytja… Per purpose te vizites dhe per purpose te ekzistences… Per infinit udhetim te pikes ne njetrajtshmeri, deri ne perfundim – atehere kur mali behet hi dhe hiri mal perseri. Dritero do te leshoj tingje nga nentoka. Tingje te ndryshme qe reflektojne rebelim dhe reflektojne udhetim shumevjecar per njetrajtshmeri… apo ndoshta edhe ndryshim, apo te dyja njejt – me randsi me kon i lumtun. Gjurmët, Bankrot, Por-No, The Bloody Foreigners, Vivien, Gillespie, Pinkmetal, Retrovizorja, Freelancers, Ambasadi, Cute Babulja, Glasses, Ora 3, Elektorati Intelektual, Blla blla blla, Super 700, Crème de la Crème, Genc Salihu, KEK, Dizzies, Linda ne Boten e Cudirave, Lindja, Jericho, Asgje Sikur Dielli, Votra, Vizionet e Thyera, Urban XXI dhe shume tjere do te jene pjese e plejlistes. E cila do te eglantohet ndoshta edhe me muzike shtese lapidare shqipe – varesisht nga nevoja per eglantim dhe nga disponimi. Shqiperi thuaja kenges. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, cerciz topulli presents! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 22 november 2014, starts at: 21:00 music: dritero nikqi We shall play the sounds of the repressed underground. See ya, Crème de la Crème

hana! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, hana! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 21 november 2014, starts at: 21:00 music: hana j. zeqa Nen shkelqesine e pa-djallezuar te Henes, ne mbremjen e dates 21 nentor ne shkelqehemi me sinqeritet, maturi, buzeqeshje, lumturi, perkdhelje, dashuri, miqesi, thashetheme, tinguj eglantik, lapidaritet, ngrohtesi, bujari, trimeri, krenari, devotshmeri dhe gjithsesi xhelozi nen tingujt e bukur te perzgjedhur nga personi qe reflekton sinqeritet, maturi, buzeqeshje, lumturi, perkdhelje, dashuri, miqesi, thashetheme, tinguj eglantik, lapidaritet, ngrohtesi, bujari, trimeri, krenari, devotshmeri dhe jo xhelozi. Hana viziton Crème de la Crème me nje perzgjedhje momentale muzikore sipas deshires muzikore te krijuar ne po ate moment. Dokuni per caste te paharruara lapidare. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, hana! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 21 november 2014, starts at: 21:00 music: hana j. zeqa We bring moon close like Jim Carrey in that famous movie. Crème almighty or something. See ya, Crème de la Crème

fujiya & miyagi! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, fujiya & miyagi! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 19 november 2014, starts at: 21:00 music: fujiya & miyagi e tani vazhdojme tutje Nje moment kataklitik dhe grupor i ndersjelle me shume mallengjime dhe ndjenja dhe servitute kalon ne forme kaloresie. Kalorite shtojne epitetin e viganit deri sa epitetet epitojne me qender ne epiqender dhe me gjere (madje edhe ne instanca Evropiane). Epiti, nje djalosh i ri, kendon me nje ze te embel, magjik dhe hyjnor. Ahhh si u rrenqethem. Nje ndjenje e papershkrueshme, deri sa te Merkuren do te rrenqethemi nen tingujt e bukur te Fujiya dhe Miyagi. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shkojme, Crème de la Crème =================== Yellow, fujiya & miyagi! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 19 november 2014, starts at: 21:00 music: fujiya & miyagi e tani vazhdojme tutje A catalyst catalyzes shit and so do we. We catalyze catalyzes further because of love. See ya, Crème de la Crème

mr. ziblu jay way! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, mr. ziblu jay way! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 14 november 2014, starts at: 21:00 music: rock enroll leather jacket music by ziblu jay way Ne syte e saj shoh trishtimin deri ne floket e saj shoh njemendesine. Buzet e perdredhura sikur nje anije e perdredhur ne luna park me bene te humbas. Ca andej, a ca kendej… Vrrr… Vrrrrr… Vrrrrrrr… “Ngadale te lutem… ngadale… do me qerohet lekura e buzeve!”, psheretija deri sa psheretima u shendrrua ne nje nevoje te vogel, ndoshta per shkak te ngjajshmerise ne emra. “E lage te teren… te teren e lage”. Ashtu vazhduam te qendrojme… Te lagur nga etja per lageshti dhe te etur per dashuri dhe mireqenie sociale. Vallezuam deri ne mengjes nen tingujt e te dashtunit tone dhe tuaj – z. Flamur Xhiku, i njohur ne troje si Zibulu Jay Way – kete te Premte ne Crème de la Crème. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ========================= Yellow, mr. ziblu jay way! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 14 november 2014, starts at: 21:00 music: rock enroll leather jacket music by ziblu jay way This Friday we follow lights and lights follow us because we all stars and we like shoes. See ya, Crème de la Crème

lcd soundsystem! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, lcd soundsystem! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 12 november 2014, starts at: 21:00 music: lcd soundsystem Te ndare dhe te dividuar kohe me pare, ribashkohen dhe riuniohen per freskine tone dhe tuajen… dhe jo ate te Germise. Ne vazhden e thenieve bashkohore ne bashkohojme duke thene qe te gjithe ata qe bashkojne bashkime bashkepunojne bashke dhe bashkarisht krijojne unitet, ate gje qe ne nuk ua sollem por e gjetem ne mesin tuaj dhe tonin bashkohor. LCD Soundsystem… nje bend i mrekullueshem do te leshohet ne menyre shuffle gjate nates se Merkure. Nates kur ne prezantojme bende qe na pelqejne neve, Kosoves dhe gjetiu. Gjetiu – kjo fjale e lashte Ilire. Pellazg e Ilir te gjithe se bashku… le te rrjedh gjaku i kuq ashtu sic rrjedh lumi i kalter, e ne fakt – kaltersine e merr nga qielli, ky koncept i paprekshem lapidar. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème =================== Yellow, lcd soundsystem! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 12 november 2014, starts at: 21:00 music: lcd soundsystem Shit gone big… but it did not hit the fan. Let’s hit the fan and get mesmerized by the sounds of LCD Soundsystem this Wednesday. Because together forever. See ya, Crème de la Crème

scary ’70s! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, scary ’70s! @ CRÈME DE LA CRÈME halloween, friday, 31 october 2014, starts at: 21:00 music: inspector mustafa, kushtrimi and guri BASEMENT IS OPEN! PODRUMI ÇELET! BODRUMI HAPET! Eshte nje ndeje kostumesh andaj edhe kostumizohuni sipas mundesive me ndejen. Prej tani e tutje cdo vikend podrumi qel. Me tinguj te 70tave te zhandërit rokenroll, funk, disco edhe krautrock po e presim dhe shenjojme kete date te lashte iliro-romake e pse jo edhe me gjere. Kete sezone dhe nomenklature po e presim ne podrumin tone i cili do te jete tani me i hapur per te ofruar nje flloor dansimi modest per te gjithe ata qe deshirojne humbje fizike dhe tretman aktiv te pasivitetit fizik trupor. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, scary ’70s! @ CRÈME DE LA CRÈME halloween, friday, 31 october 2014, starts at: 21:00 music: inspector mustafa, kushtrimi and guri BASEMENT IS OPEN! PODRUMI ÇELET! BODRUMI HAPET! We will play and act seventy four seventy five. Dress up and let’s have fun in the basement. See ya, Crème de la Crème

fiesta all over! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, fiesta all over! @ CRÈME DE LA CRÈME premte dhe shtune, 3 – 5 tetor 2014, prej: 21:00 muzika: krejt kangt t'famshme boterore t'crème de la crème Tani debaklin e debaklojme ne nivele tjera, ne debaklin duke u defryer… atehere kur te gjithe kane te drejte dhe te gjithe qendrojme stoik ne defrimin tone debaklor. Per Bajram maratone dhe orare marramendese… Tani zgjimi behet ne ora 8:00 dhe jo ne 7:00 si ne bajramet e kaluara. Bakllava vazhdon te jete e njejta vetem se kete here ndryshon – disa vende shtojne edhe qokollate. Se pak ka ambelsi n’atfar muhabeti mongi edhe qokollata ke. E hupem me ka krejt e hajt. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ====================== Yellow, fiesta all over! @ CRÈME DE LA CRÈME friday and saturday, 3 – 5 october 2014, starts at: 21:00 music: all crème de la crème world famous songs Can we please skip this part? See ya, Crème de la Crème

mustafa in space! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, mustafa in space! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 26 september 2014, starts at: 21:00 music: inspector mustafa Nje atmosfere eglantike ne plazhe. Me kurreshtje te zgjuar nga nje kend i vdekur apo i gjalle Inspector Mustafa bente ate qe ben gjithe Kohen – veshtronte mendje zgjuar: op op, op op qika! Kishte levizje horizontale larte dhe poshte, varesisht nga cilesia e pamjes dhe ndjenja qe kjo pamje ndertonte ne mendjen magjike te Inspektorit. Klajdi, Klajdi… largohu se do te te kap ngerqi? Klajdi pa nje pa dy u largua… Kjo thirrje u pasua nga nje thirrje tjeter: Sabedin… Din… Uooo Din… O Sabedin… Dil prej uji se po t’ha ngerqi! Ky eshte diversiteti dhe barazia e krijuar ne diversitet e ngerqi na kapi krejtve ja asisha at no’. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème =============== Yellow, mustafa in space! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 26 september 2014, starts at: 21:00 music: inspector mustafa Inspector will be playing weird disco and funk stuff. Aren’t we all weird!? See ya, Crème de la Crème

nje nate luanesh! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, nje nate luanesh! @ CRÈME DE LA CRÈME e shtune, 13 shtator 2014, prej: 21:00 music: Tyson Athua valle kur do behemi luenje? Te gjithe kemi deshire te behemi mbreter si luani, por te gjithe ne fund flejme si kingji! Derisa luani e pret buken nga luanesha, kingji e han vet. Kjo nuk eshte zgjidhja e duhur. Duhet te ulerijme si luani ne fusha e male (apo xhungel, varet nga disponimi), e jo te blegerijme neper ari duke menduar se ujku seshte atU! T'shtunen kemi pas me pas dasem po u ndryshu plani, kemi nate luanesh! http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ============= Yellow, nje nate luanesh! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 13 september 2014, starts at: 21:00 music: Tyson It's the best translation of the movie Hangover! Thank you. See ya, Crème de la Crème

spot spontan! @ THE WHITE TREE

Alloha, spot spontan! @ THE WHITE TREE e merkure, 20 korrik 2014, prej: 18:00 music: Elinel Kafja ne White Tree ta then qaq shume saqe edhe Elineli erdh me pi njo. E tu pi kafe, vendosi me bo spotin n'White Tree se ja thej qaq shume! dmth nese nuk keni cka me bo, prej ores 18:00 sot (e merkure) mundeni me ardhe edhe me qen pjese e spotit ma t'thyshem n'Kosove te reperit tone Elinel e t'kanges Na Thej! Ka punch-a prej shpise edhe qebesa jone shume t'mire! P.S.: Afteri n'Crème de la Crème http://www.cremeprishtina.com/ http://www.whitetreehostel.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.twitter.com/whitetreehostel https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://plus.google.com/114613426801440477560 https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ https://www.facebook.com/whitetree Shihemi, Crème de la Crème ============= Yellow, spontanious video! @ THE WHITE TREE wednesday, 20 july 2014, starts at: 18:00 music: Elinel There's going to be some video recordings of the new video from the rap artist Elinel and his new song Na Thej from 18:00. Anyone is welcome! We have made some special punch with a lot of love! P.S.: Afterparty at Crème de la Crème See ya, Crème de la Crème

DJ Fiyasco @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, DJ FIYASCO! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 25 july 2014, starts at: 21:00 music: DJ FIYASCO Te dashur kremlina, Kete te premte kemi perforcime prej jashtit! Cka me ju thane tjeter poervec qe kete here shkojme me dicka ma ekzotike...psh INDIANE (jo Indi). Shoqja jone DJ Fiyasco ka vendos me na i mush timpanat e veshve, kete te premte, me tinguj nga Indija e larget...Indija e budistave...Indija e elefanteve....Indija e Vullkanit?? Ju presim me ardh me na perkrah me levizje te kraheve dhe gjymtyreve tjere te trupit. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, Crème de la Crème ============= Yellow, DJ FIYASCO! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 25 july 2014, starts at: 21:00 music: DJ FIYASCO This Friday, it is going to be "from India with love" See ya, Crème de la Crème

when DJs birthday! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, when DJs birthday! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 14 june 2014, starts at: 21:00 music: Vegim, Labinot Sponca & DJ PulsAR Se pari falenderim i posaqem shkon per krejt shoket e shoqet e FB prej PulsAR dhe Labinot Sponces qe ia kane uru ditelindjen. Kaniher edhe DJ-at kane ditelindje! Sipas gjasave ka me pas ditelindje te njepasnjeshme. Po e pyes veten pse DJ mos me pas ditelindje? Edhe ai/ajo eshte njeri! Funi funit pa ditelindje nuk ka ditevdekje. Pllus jemi lodhe me ditelindje normale, po dojme ditelindje vertikale. Perndryshe sonte ka me qen nje nate e madhe. Kemi musafir shpecjall nga bota e muzikes nderkombetare DJ Vegim nga TMM Records. Pervec DJ Vegimit edhe dy DJ-et me ditelindje Labinot Sponca e DJ PulsAR kane me na knaqe me performancen e tyre marramendese ne podrumin e bukur dhe pitoresk. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, Crème de la Crème ============= Yellow, when DJs birthday! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 14 june 2014, starts at: 21:00 music: Vegim, Labinot Sponca & DJ PulsAR Thanks go to friends on FB from PulsAR and Labinot Sponca for birthday wishes. We have a special guest too: DJ Vegim. He is going to play together with DJ PulsAR and Labinot Sponca from the basement! Don't worry, we love you! See ya, Crème de la Crème

mayday! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, mayday! @ CRÈME DE LA CRÈME thursday, 1 may 2014, starts at: 21:00 music: crème de la crème ME 1 MAJ PUNOJME! Disa klithma sensuale dhe erera te cuditshme u ndegjuan matane malit. Me vrap vazhduam drejt majes. Kaluam shtate lumenj, shtate liqenj, shtate detera, shtate fusha, shtate barikada ushtarake te lojerave te fatit jo po te lojerave paintball. U afruam shume afer malit dhe filloj tatepjeteza… Tatepjetez e cuditshme nese ke parasysh gjithe ata drunj, kthetra, kafshe shtepiake dhe jo-shtepiake, dielli nuk shihej… arghhh. Pas gjithe kesaj arritem e kapem majen… Majen e kujt!? Te malit. Nen anen tjeter shihej nje djalosh i ri me dore te djegur nga goma qe kishte sakrifikuar gjate djegjes per 1 Maj! Leshonte zera sensual deri sa e ema i thoshte: “Ajt se pak je gjeg djali jem…! Ajt se kalon… Kqyre gomen!”. Kete 1 Maj festojme ne perkujtim dhe ne shenje lavdie per te gjitha gomat e rena deshmore ne kete feste nderkombetare. Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, mayday! @ CRÈME DE LA CRÈME thursday, 1 may 2014, starts at: 21:00 music: crème de la crème We’re open on the 1st of May! What are we sinking about!? See ya, Crème de la Crème

premayday! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, premayday! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 30 april 2014, starts at: 21:00 music: rock’n’roll, indie, brit pop, punk, alternative, indietronik Me brohoritje dhe me dore ne zemer e presim 1 Majin ne ahingje te perbashketa ne Crème de la Crème. T’Merkuren vazhdojme tutje me eglantime dhe superlatime koti. I relativiziojme mendimet bashkarisht ne sublimitet te paskajshem. Sepse e nesermja eshte 1 Maj... sepse e nesermja 1 Maj eshte dhe eshte dite pushimi. Shihemi, Crème de la Crème ======================= Yellow, premayday! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 30 april 2014, starts at: 21:00 music: rock’n’roll, indie, brit pop, punk, alternative, indietronik Yes. See ya, Crème de la Crème

shpati nambër fajv! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, shpati nambër fajv! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 12 april 2014, starts at: 21:00 music: shpat takashi ademi Nder katandisjet e shumta me e mira vleresohet te jete katandisja ne forme shqiponje dhe perplasja multidisciplinore me ujerat e kriposura magjike. Shkllapp shkllap… dy godistje ne gjoksin lemerites me disa pikeza tepihi erotik dhe shqiponja godet furrishem. Nje perplasje hamendese me nje ripple efekt te vazhduar, krijon eufori nen-ujore dhe rastesishem ngjall kujtime dhe ndjenja rebeluese femijerore. Dashuri, erotike, kendmates, libelle… cfar mund te jete!? Me buze te fryera prane objektivave ne vazhdojme rrugetimin tone drejt nje te ardhmeje te panjohur por shume premtuese thone tjeret, deri sa neve na keshillojne qe sa me shume buzet t’i mbajme te fryera. Vazhdojme me dansime te ndryshme ne forme te c’rregullt, shpesh me duar larte, shpesh me koken larte, sepse uoooj nauene… - helikopta. Me Shpatin helikopteret jane te pashmangshem dhe realizohen edhe ne momentet kur gjoksi yne magjik godet furrishem ujerat. Fluturo shqiponje! Shihemi, Crème de la Crème =================== Yellow, shpati number five! @ CRÈME DE LA CRÈME saturday, 12 april 2014, starts at: 21:00 music: shpat takashi ademi Is it a top of a hill!? Is it a sword!? Its uberShpat! See ya, Crème de la Crème

dot will fall to kacanik! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, dot will fall to kacanik! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 9 april 2014, starts at: 21:00 music: constitutional and some alternative albanian Jemi krenare qe pas 23 vjet e disa muaj po e festojme kushtetuten e 7 shtatorit me 9 prill. Shume jemi te bukur. Per kete arsye kemi feste dhe pushim. http://www.cremeprishtina.com/ http://www.twitter.com/cremeprishtina https://plus.google.com/b/104194331794337487908/ https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/ Shihemi, Crème de la Crème ============= Yellow, dot will fall to kacanik! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 9 april 2014, starts at: 21:00 music: constitutional and some alternative albanian You know, on this day, a long long time ago, on 2008, our constitution was made. We just need another reason for holiday and party! See ya, Crème de la Crème

ah pranvera! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, ah pranvera! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 21 march 2014, starts at: 21:00 music: pranvera Pranvera nis me 21 marsh dhe perfundon me 21 qershor. Ne pranvere lulet fillojne te qelin, dielli shndrrit, koha fillon te permiresohet si dhe bashkepunimi shoi-shoj fillon te rritet. Njerezit jane me te lumtur, zogjet shtegtare fillojne te migrojne, dallendyshet fillojne te vijne nga vendet e nxehta dhe te krijojne cerdhet e tyre ne ballkonet tona te bukura. Bora fillon te shkrihet, nxemjet fillojne te ndalen, dita fillon te zgjatet dhe nata fillon te shkurtohet. Ah pranvera pranvera, Zoti moj te bekofte, Ah pranvera pranvera, Emni yt mos t'u harrofte! Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, ah pranvera! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 21 february 2014, starts at: 21:00 music: pranvera It's a fabulously springy time! See ya, Crème de la Crème

pulsojme! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, pulsojme! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 21 february 2014, starts at: 21:00 music: dj pulsar A vajtojme ne kur vdekja th’rret apo vetem kenga thote qe ate e bejme. Po ne fund… vaji i nje burri dhe mashkulli te vertete xhamadan eshte kenga andaj brohoritim njezeri dhe kendojme dhe thelle ne brendesi vajtojme. Klajdi, me nje cope bukeze ne dore te lyer me aerokrem, nje leng te bere nga ekstrakti cedevitorë ne gote te plastikes, vraponte drejt nje autobusi te parkuar ne lagjen e tij. “Xhaxhi, xhaxhi… c’ne ky autobus!? Pse xhaxhi je parkuar pikerisht ne kete vend ku une deri dje luaja servis!? Xhaxhi, aty pak me poshte gocat luanin kullash! Pse Xhaxhi!?”, vazhdonte me pyetje djalmoshi Klajdi. “Ha mut!”, ia ktheu Xhaxhi, disi ne zymtesi… shpesh bente fytyren si luan, tani bente me sy si nje kulqeder, ne vete ngerthente ndjenja te cuditshme. Djaloshi leshoi buken me aerokrem dhe lengun me cedevita ne toke dhe filloje te kendoje. “Xhaxhi, xhaxhi… me pelqen autobusi yt me 45 ulese!”, tha djaloshi dhe u largua deri sa xhaxhi bertiste: “Jo… jo… 50 i ka!”. Pas ca diteve verore, shtrengata mbuloje qytetin tone dhe ne nuk u frikesuam naten. A thua mos valle per shkak te besimit!? Sidoqofte, besojme ne Pulsarin dhe ai beson tek ne… andaj edhe kemi dashuri te ndersjelle. E duam dhe na do! Per ne te gjithe sonte, kallen fitinjet! Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, pulsojme! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 21 february 2014, starts at: 21:00 music: dj pulsar A wise man once said: Am I original? Yeah Am I the only one? Yeah Am I sexual? Yeah So what da fuck!? See ya, Crème de la Crème

maratona e vitit t’ri! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, maratona e vitit t’ri! @ CRÈME DE LA CRÈME 1 january from 00:30 - 5 january until 03:00 music: megalomane CRÈME DE LA CRÈME LAJME THYESE: “Prej 31 Dhjetor (mas ores 12 qe i bjen me 1 Janar) fillojme ne ora 1 t’nates edhe vazhdojme deri me 5 Janar… Pauza cdo dite prej ores 03:00 (mengjes) deri ne ora 21:00 (mbramje).” Ne Zagrebin e lashte jashte binte bore, stuhi, acar, mjegull. Sec me kapluan ndjenja mallengjimi per vendin tim… edhe ndjenja tjera me kapluan! Qendroja brenda i ulur ne nje striptiz bar. Dikush kishte dakorduar dhe paguar nje dansim privat per mua. Sa me endje dhe me epsh vallezonte kjo vajza bjonde me sy te kalter… mbase i dukesha i huaj dhe ne fund te fundit, edhe ne Zagreb kishin ngelur pikat e mendimit Ballkanik. Me nje cast, vendosa te largoje koken nga dritarja dhe te koncentrohem ne vajzen me idene qe: “me mire dicka se asgje!”. Buzeqeshja e saj disi ngrohte zemren time te gjysmuar nga gjithe ajo sasi alkoholi dhe cigareje… me nje moment u shpejtua rrahja e zemres, mbase e kisha nga eksitimi. Syte e saj te kalter disi me therrisnin por ishin shenja te cilat nuk i kuptoja, ose hezitoja t’i deshifroja. Ne momentin kur beri me koke dhe shenjonte diku nga nje dere mbrapa, mbeta i ngulitur ne kolltuk. Me pastaj, verreja papillamamet qe ishin ngritur dhe fortesuar – valle eshte nga moti i ftohte apo me te vertete kjo vajza eshte eksituar!? – mendoja vet me vete. E kur ma pyeti nese doja te vazhdoja ne gjuhen serbo-kroate thash vet me veti ose duhet vjelur molla si ne shkolle fillore ose duhet bere seks. “Eshte nata e vitit te ri nenen ja kavsha”, mendoja vet me vete dhe menjehere u ngrita dhe thash: “Zivela nezavisna Republika Kosova!” (ne shenje mallengjimi per kohet e lashta dhe per nderlidhjen me gjuhen e okupatorit) dhe me pastaj vazhdova: “Zivela Nova Godina!” dhe mora trenin e Zagrebit… pikerisht at trenin ku hezitonim te blenim bileta kohe me pare dhe vajta ne Prishtine per te festuar ne lokalin Crème de la Crème… ishte nate magjepse… Aty ishin: Sab Rifejzullahu, Gi Lee, Edo Nallalloshi, Na Imabazi, Mih Rijebraha, Mo Trat Mus Tafa dhe gjithe folklori dhe pasurija muzikore nga fshati Mushtisht…. O MAJ GAD! I kemi dy opcione si shoqeri Prishtineske… me kqyr maratona filmike ose me marr pjese ne maratonen e Crème de la Crème… me fjale tjera: me kqyr filma n’shpi (interesant) ose me u knaq (WOWWW!). Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, new years marathon! @ CRÈME DE LA CRÈME 1 january from 00:30 - 5 january until 03:00 music: megalomaniac That's right, we're having a marathon at Crème de la Crème. It starts from New Years eve (after midnight) and it gous until 5 January. We will have breaks from 03:00 to 21:00 everyday. See ya, Crème de la Crème

gala event! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, gala event! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 27 december 2013, starts at: 21:00 music: Alfred Nobel Ne vazhden e aktiviteteve festive vazhdojme me aktivitete festive. Ne kete vazhde dhe nen kete ombrelle jemi te lumtur qe aktivitetet zgjerojne fokus grupin dhe marrin kah tjeter me plot supriza dhe gjesende tjera atraktive dhe argetuese. Aktivitetet skane te ndalur ashtu si ujerat nga burime te pashterrshme malore qe sigurojne cilesi dhe jete nga miresia dhe e verteta. Jemi bere nje grup njerezish kusurmedhenj me perona te rende te kallur ne zemer… Eshte nje gala event dhe i tille vazhdon te jete… Eshte nje nate kur katandisemi me qellim unfikimi dhe fortifikimi te gala zemrave tona te eruditura. Eshte nje cope uji ne oqean qe shungulline zemrat tona… Keto copa uji nuk kane pikuar nga qielli ashtu si edhe njerezit. Njerezit benin barinj dhe ruanin lopet shume kohe me pare bashke… Awwww… - profesora, nobela, banderolla, anej knej… Bukuria nuk kish kufi dhe kjo e gjitha per te ashtuquajturen idare. Idarojme tutje ne gala madheshtine e Crème de la Crème. Shihemi, Crème de la Crème ===================== Yellow, gala event! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 27 december 2013, starts at: 21:00 music: Alfred Nobel Solgjër of forquunë! See ya, Crème de la Crème

let’s boogie 3shi! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, let’s boogie 3shi! @ CRÈME DE LA CRÈME e marte, 24 dhjetor 2013, prej: 21:00 muzika: valmir mustafa, 70s disco Papritmas shfaqet nje drite nga kendi tjeter… Nga kanalizimi del nje avull i papare qe lirohet nga gypat e prishur nentokesore.. Jo nuk ishte termokosi… Ndizet nje drite te ciles kufinjte nuk i shihen dhe ne sfond shfaqet nje trupgjate… Nga frika hithat kalben… Qetesi e pandegjuar me heret… Ndegjohet nje ze I trashe: “UNE JAM INSPEKTOR MUSTAFA… DERI SA JAM GJALLE ASNJE FEMI NUK DO TE LAHET ME HITHA DHE TE GJITHE DO TE KENE TOMELORIZ!” Ajde let’s boogie! http://www.twitter.com/cremeprishtina http://www.cremeprishtina.com/ Shihemi, Crème de la Crème ========================== Yellow, let’s boogie 3shi! @ CRÈME DE LA CRÈME tuesday, 24 december 2013, starts at: 21:00 music: valmir mustafa, 70s disco It is so good… Music and all… 70s disco too! See ya, Crème de la Crème

electric friday! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, electric friday! @ CRÈME DE LA CRÈME e premte, 20 dhjetor 2013, prej: 21:00 muzika: mendimi & shpati Sapo zgjohet njeriu ne mengjes, lane dhembet me kujdes (perveq najkuj qe nuk i lan). Po para se mu qu e sheh qe ka ra bore! Kur del jasht e sheh qe nuk eshte bore po perut nga mjegulla! E njerezit cuditen ende perse peruti eshte i panevojshem. Panevojshmeria e perutit qendron ne mendjen e njerezve qe nuk e kan pas fatin te lahen me shampona klasik si Breza ose Kosili, e le mo me Biljana! A do te behet edhe neser nata e bardhe sikur dita? Mbetet ta shohim! Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, electric friday! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 20 december 2013, starts at: 21:00 music: mendimi & shpati Who can guess? Nobody! Because Nostradamus is dead! See ya, Crème de la Crème

take us to the moon! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, take us to the moon! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 29 november 2013, starts at: 21:00 music: snezhinka – fjolla hoxha http://www.youtube.com/watch?v=sBDo_CJcyeI Ej be!? Ama… eeeeeeeeej be!? Kadal be! Jo e ka t’veten… spo thojm qe se ka t’veten, po diqysh vetesia nuk osht shum e kjartsume… osht pak ma gjenerale domeha. Me fjal tjera… nje pike uji ne oqean! Me fjale tjera, enderrat tona vazhdojne te jetesohen me detaje te vogla apoliptike te cilat shpesh behen poliptike… Kemi freret e kuajve ne duar dhe e gjitha cfare bejme eshte ngrenje e gjerave qe nuk hahen deri sa me nje moment mbesim gojegishtur dhe nuk dijme as te fishkellojme. Atehere konkludojme qe idiotesia ngadhnjen mbi korrektesi… atehere edhe mesohemi me fishkllu dhe pas tri fishkellimave bertasim: “Mami, mami… lyma nje riske buke me marmallad se nga gjithe kjo ithtesi e mbrendshme me duhet te embelsoj veten… krejt per balansim! Krejt per balansim!”. Pa vazhdu tutje… Ket t’Premte the one and only – Fjolla Hoxha ose e ashtuquajtura Snezhinka do te na helmoje me muzike te kendshme. Shihemi, Crème de la Crème =================== Yellow, take us to the moon! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 29 november 2013, starts at: 21:00 music: snezhinka – fjolla hoxha Come! See ya, Crème de la Crème

28 nentori

Alloha, 28 NENTORI

pulsar! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, pulsar! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 22 movember 2013, starts at: 21:00 music: dj pulsar PODRUMI DOMEHA QEL OSHT! A perpjeket perpjekja apo eshte ne kuader!? A kuadrohet perpjekja ne menyre te kuadruar apo ne kuader te perpjekjes ne kuadrohemi dhe perpjekemi!? A mos valle kur na glacitin sorrat e ndryshme ne nafakizohemi!? Spi kuptojm gabimet e as arsyetimet… Spe kuptojm edhe pse po merremi shum me budallakina e pi ngjyrosim e zmadhojm qysh duhet… A mos valle edhe kjo naj pasoje e te ashtuquajturit komunikim edhe mundesi te pa limituara te komunikimit!? E kemi ni parandjenje mashkullore qe ket tPremte shum nej ka mu kon! Per argetimin tuaj dhe tonin perkujdeset duosti per duosta… - Pulsari! Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, pulsar! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 22 movember 2013, starts at: 21:00 music: dj pulsar We give you Bieber in the morning… And Bieber when we hold you tight! We're under pressure, seven billion people in the world trying to fit in, keep it together, smile on your face even though your heart is frowning, but hey now, you know girl, we both know it's a cruel world, but I will take my chances! See ya, Crème de la Crème

alexunder basement sessions! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, alexunder basement sessions! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 15 november 2013, starts at: 21:00 music: dj alexunder PODRUMI APO BEJSMENTI ME DENSFLLOUR I HAPUR! Ne banken e trete, ne klasen e trete, kisne rastesisht prekeshin gjunjet e Salihut me Marigonen. Nuk behej fjale per Marigone qendisesen por per Marigone jo-qendisesen. Behet fjale per kohera moderne. Rastesisht Salihu vazhdonte te prekte gjunjet deri sa zysha (mesuesja) Flori me ton te larte klithmoje: “Salih… zgjohu ne kembe i dashur!”. Salihu u zgjua kokeulur. “Vazhdo te shporta e mbeturinave dhe duhet te qendrosh me nje kembe”, - iu drejtua zyshja Salihut. “Jo, mesuese… dua une te qortoj Salihun!”, foli bindshem Marigona. “Salih, te shporta e mbeturinave me nje kembe!”. Salihu vazhdoje tani me dinjitet dhe qendroj te shporta, aty ne qoshe, deri ne fund te dites. Te gjitha erat jane per t’u shijuar te dashur vellezer dhe motra! Ato te shportave i takojne shportagjive… ne duam dicka tjeter, duam ere kokosi te fituar nga ata shkopinjte qe digjen. Shkojme me Alexunder, jemi te entuziazmuar! Shihemi, Crème de la Crème ==================== Yellow, alexunder basement sessions! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 15 november 2013, starts at: 21:00 music: dj alexunder BASEMENT / DANCE FLOOR OPEN! Honestly… we wrote a lot of crap in the Albanian version! We’ll keep it like that as we don’t want our mouth full! See ya, Crème de la Crème

acceptable in the 80s! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, acceptable in the 80s! @ CRÈME DE LA CRÈME e enjte, 31 tetor 2013, prej: 21:00 muzika: kushtrimi/betimi Dmth te enjten punojme, sepse jemi te bukur! Per kete arsye kemi vendose me u tematiku me te 80tat, po normal edhe me u duk t'tutshem! Sic e dini eshte nata me e lumtur e jetes, nata ku gjithcka behet drite, nata ku edhe dita behet nate. Ne kete dite, kur te behet nata do te shkojme dhe do te behemi me te bukur. Dita dites, koha po prishet, dimri po vjen dhe ne jemi me te lodhur. Bora pritet te ulet, temperatura te bie e neve te merdhihemi. Por e kemi gjakun e nxehte! Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, acceptable in the 80s! @ CRÈME DE LA CRÈME thursday, 31 october 2013, starts at: 21:00 music: kushtrim/betim We're opening on Halloween. The theme is 80s. You can look scary in the 80s too! As long as you don't bring your vampire with you, you're fine! We don't know how to please you more than this! It mean's we're going to work for 4 nights in a week. This is outragious! See ya, Crème de la Crème

kryetari menaxhon! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, kryetari menaxhon! @ CRÈME DE LA CRÈME e premte, 25 tetor 2013, prej: 21:00 muzika: lexhendare Virtyti yt me shtyn perpara… Shikimi yt me ngroh zemren dhe me percjell netet e vona. Mesimi yt me beri njeri ndersa largpamesia me beri luan. Prania yte… ehh prania yte… ne ato caste nuk i frikohem therrave, gjembave, gjumbave… Edhe pse te fundit shpesh me shikojne dhe duken si tigra, shpesh si luanesha, shpesh si luana, pastaj shendrrohen ne gjirafe dhe ne fund konsultohem me bashkeqytetare qe ishin perballe krijesave te tilla per te vazhduar me zhvillimin e imagjinates sime me tej. Nuk i frikohem as reve dhe as shiut… As diellit dhe as goditjes nder-planetore. Nuk i frikohem askujt dhe asnje gjeje sepse te kam ty prane… Shume i nderuari Kryetar Lexhendar! Nen menaxhimin tend kete te Premte ne Crème de la Crème… perpara Kosova, perpara Evropa dhe perpara Bota! Me perulje, Crème de la Crème ==================== Yellow, the president manages! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 25 october 2013, starts at: 21:00 music: legendary Party for the strong by the strong. Strong, strong… strong strong strong strong! See ya, Crème de la Crème

mazut benefit party II! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, mazut benefit party II! @ CRÈME DE LA CRÈME e merkure, 23 tetor 2013, prej: 21:00 muzika: interesante Ne mungese te mazutit per ngrohje dhe ne kujtim te mazutit te humbur nga kontejneri para-historik i zbuluar ne rr. Rexhep Luci ne Prishtine apet pe ndijme obligim per te qene humanitar. Shpirti jone humanitaresk vazhdon tutje me kontributin tone personal per mbledhje te mazutit, mjet ky krucial ne procesin e ngrohjes sone fizike gjate diteve te dimrit. Po ju ftojme te gjitheve, qe me aq pak mundesi qe keni te sjellni mazut ne Crème de la Crème diten e Merkure, 23 tetor 2013. Mazutin mund t’a sjellni ne cantat tuaja, ne pjeset e pasme te veturave tuaja, ne kuletat e juaja te vogla, me qese te berllogut (mundesisht te zeza dhe te madhesise 120 litra), ben edhe me qese te supermarketeve (vetem nese te tillat i keni marre falas), me grusht nese nuk keni mundesi tjera transportimi… sepse grushti eshte i pabese per malin qe sbezane. Mazuti i mbledhur do te dhurohet donacion per kompanine Termokos dhe do te perdoret per aktivizimin e ngrohjes ne qytet. Te bashkuar per mazut… Kujdesemi per ngrohje fizike bashkarisht e per ngrohje shpirterore… Kujdesemi ne me bukurine tone te papare! Shihemi, Crème de la Crème ================== Yellow, oil fuel benefit party II! @ CRÈME DE LA CRÈME wednesday, 23 october 2013, starts at: 21:00 music: interesting It’s basically a benefit party… We’re all uniting to collect oil fuel. Bring oil fuel with you by any means necessary… We’ll make sure to donate it to Termokos to provide central heating. Oil Fuel United (OFU) to warm everyone physically! See ya, Crème de la Crème

veni, vidi, vici! @ CREME DE LA CREME

Alloha, veni, vidi, vici! @ CREME DE LA CREME e shtune, 12 tetor 2013, prej: 21:00 muzika: AlexUnder the Great Veni o veni, ne mes te pyllit ne do te jemi, atje ku dielli nuk na sheh, e bota me ne do t'jete! Ishin 3 shoke: Veni, Vidi edhe Vici. Keta krejt ishin dema perveq vicit. Shoket me te ngushte te jetes udhetuan ne te gjithe boten. Keta 3 shoke nuk gjeten me mire se Kosoven. Shkuan, pushtuan, pane, por asnje vend s'ishte si Kosova. Per kete arsye vendosen me u kthy ne Kosove. Po cka me pa, Kosoven e kish pa tjeter kush, e kish pushtu tjeterkush! Tash i kish met vetem me ju bashku jetes se nates edhe me i harru te gjitha sfidat! Kosova Republike! Shihemi neser, Creme de la Creme =================== Yellow, veni, vidi, vici! @ CREME DE LA CREME saturday, 12 october 2013, from: 21:00 music: AlexUnder the Great No one is perfect, except us! If you go to a perfect place there will be something that is not perfect. That's why nothing is perfect, except us! As long as we go, see and conquer we are going to be fine, except those times when we dont go, see and conquer! Those times are miracoluos! We just sit, think about the meaning of life and the number 42, sleep, eat, shit, if we can find a sex partner that would be even better! Don't be stupid, there is no place like home! See ya, Creme de la Creme

parlevu franse! @ CRÈME DE LA CRÈME

Alloha, parlevu franse! @ CRÈME DE LA CRÈME e premte, 11 tetor 2013, prej: 21:00 muzika: Deep/DP House Ne naten e 11 tetorit do ta kemi nje gazmend shpecjall! Disa shoke sharmant prej Zvicres kane me performu ne disa menyra. Se pari Jacques le Mac ka me qen te ballkoni duke leshuar muzike ekstravagante! Mandej surpriza e radhes ka me qen prej Chirac le Sac ne shank. Ka me pas koktella te paparapare me pervoje Zvicerane, shije te njejte origjinale! Ky eshte nje hap shume i mire drejt integrimeve Evropiano-Atlantike pasiqe vetem se kemi fillu bashkepunimin me njerez evropian! dmth se shpejti presim liberalizim te vizave. Shihemi neser, Crème de la Crème =================== Yellow, parlevu franse! @ CRÈME DE LA CRÈME friday, 11 october 2013, from: 21:00 music: Deep/DP House Une fête avec des amis de la suisse chez la Crème de la Crème / A party with our friends from switzerland. Jacques le Mac at the Tunrtables (Deep/DP House) Chirac le Sac behind the Bar (Cocktails) On the friday night, there will be a night to remember. Kosovo or at least Crème de la Crème will start it's road to European integrations! We're patientiely waiting for visa liberalisation! See ya, Crème de la Crème

tree of life! @ THE WHITE TREE

Alloha, tree of life! The White Tree e enjte, 12 shtator 2013, prej: 20:00 muzika: panda Papritmas doli dielli edhe pse ishte hije. Nen hijen e drunit kishte edhe lule. Per cudi keto lule ishin lule te gjalla. Athua valle lulet rriten ne hije? Perse te mos rriten ne hije kur eshte diell? Dielli ti sos bakterjet! Rrajt e drunit ishin t'forta. Edhe veriu kur frynte druri qendronte. Me nji moment, perpak, ke tu u rrxu, po nuk e la krenarija miliona vjecare e drurit. Dhe qendroi stoik derisa u rrezua! Shihemi neser, The White Tree =================== Yellow, tree of life! @ THE WHITE TREE thursday, 12 september 2013, starts at: 20:00 music: panda As long as there are trees, we are going to have life! If there are no trees we are going to have life but without trees. So is life better with or without trees? Well, we know how it is with trees, until we cut them all down! See ya, The White Tree

bauschat festojne! @ CREME DE LA CREME

Alloha, bauschat festojne! @ CREME DE LA CREME saturday, 2 august 2013, starts at: 21:00 music: hade muzika, hade muzika DITLINDJE: GURI EDHE KALTRINA EDHE PLOT TJER QE SBON ME JU PRISH SUPRIZEN! Tender is the night Lying by your side Tender is the touch Of someone that you love too much Tender is the day The demons go away Lord I need to find Someone who can heal my mind YOU ALL HEAL OUR MIND! nga ditlindjesit: Kaltrina Hoxha dhe Guri Shkodra dhe shume tjere emrat e te cileve nuk permenden sepse pretendohet te jete suprize... OU MAJ GAD! Dicka ka tekst tani qe e dijm krejt... Po - love's the greatest thing... Kena shum ditlindje... Teper shume... Pi ftojme krejt qe kan shum dashni me jep, kan jep dashni, jon ka dojn me jep dashni, jon ka jepin dashni... - dashni mbi te gjitha... Me randsi tlumtun me kon... Ju duam te gjitheve. Shihemi neser, Creme de la Creme =================== Yellow, papas celebrating! @ CREME DE LA CREME saturday, 2 august 2013, starts at: 21:00 music: c'mon music, c'mon music Man... Woman... no-belonging gender (as in gjinia asnjanse)... We love you all... Tomorrow - hell of a great party... People celebrating birthdays and stuff... Guri and Kaltrina welcome you all. See ya, Creme de la Creme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *